פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מישהו מכיר תוכנה שאיתה אפשר לעשות PRINT SCREEN לקובץ ווידאו ולשמור ממנו תמונה.אני ישמח גם אם מישהו יסביר לי למה זה לא אפשרי בXP, למה הם ביטלו את האפשרות הזאת (פעם זה לא היה כך).
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים גם BS PLAYER וגם MV2PLAYER נותנות את האפשרות לשמור תמונה מתוך הסרט (יש מקש מסוים שעושה את זה). התמונות נשמרות בתקיה של התכנה.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אם אתה רוצה שהPrint Screen יעבוד, תבטל את כל הHardware Acceleration באפשרויות של כרטיס המסך.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים תקשיבו..איך עושים את זה דרך ה-bsplayer (את ההקלטת תמונת מסך.).נכנסים להגדרות? איך מגדירים את המקש?תודה רבה לעוזרים.ברק.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים אתה יכול גם לעשות את זה עם ACDSEEלי יש גרסה 7 ואני יכול להסביר לך איך לעשות את זה, אני לא יודע אם יש את זה בגירסות אחרות,אבל אתה פותח את הסרט עם ACDSEE ואתה יכול לנגן אותו ואיפה שאתה רוצה לשמור את התמונה הנוכחית.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר יש לי קובץ שMV2 לא יכל להפעיל (IMG.) אבל הMP10 כן מפעיל אותו.אם אני מוריד את ההאצת חומרה הסרת פשוט לא פועל, אז איך אני שומר תמונה ממנו?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אפשר תוכנה שגם לוקחת פרינט סקרין ברגע שאני לוחץ על איזשהו כפתור לא משנה באיזה מצבחוץ מהכפתור פרינט סקרין במקלדת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.