עבור לתוכן

שלוש שאלות חשובות ודי דחופות בקשר לחברת marantz

Featured Replies

פורסם

1. האם החברה מייצרת מכשירי דיוידי?

2. האם מכשירי הדיוידי שהיא מייצרת נחשבים לטובים?

3. האם לחברה יש שם נוסף? כי אמרו לי שהשם שלה הוא גם marton או משהו כזה ואני רוצה לוודא

פורסם

1. שמעת פעם על האתר WWW.GOOGLE.COM ? תכתוב MARANTZ DVD.....

הנה דוגמא:

http://www.marantz.com/new/index.cfm?fuseaction=Products.ProdCat&cont=eu&bus=hf&type=dvd&series=comp

2. אם אתה לא יודע אם היא מייצרת DVD למה לשאול אם הם טובים ?

הנה עוד שימוש של גוגל... MARANTZ DVD REVIEW

אתה יכול לראות הרבה ביקורות על מכשירים (ואם תהיה יצרתי מספיק תוכל למצוא עוד ביקורות).

מעבר לכך לא אוכל לעזור לך... אולי מישהו אחר (אבל באמת, פעם הבאה תעשה את הצעד הבסיסי הזה).

פורסם

נכון שלפעמים זה מעצבן ששואלים שאלות כאלו אבל אם כל אחד היה עונה ככה אז לא היה מה לשאול כי בתכלס כל דבר שתרשום בגוגל תקבל עליו תשובה

פורסם

נכון שלפעמים זה מעצבן ששואלים שאלות כאלו אבל אם כל אחד היה עונה ככה אז לא היה מה לשאול כי בתכלס כל דבר שתרשום בגוגל תקבל עליו תשובה

דבר ראשון, תאמין לי שהרוב לא משתמשים בגוגל או כי הם עלצנים, או כי הם לא מיודעים.... שתי התרוצים לא מקובלים אלי, רק אם נגיד יש מקרה קשה של מישהו שלא יודע אנגלית אז זה בסדר.

דבר שני, חבל מאוד שאנשים מבססים דעה רק על פי מה שנאמר להם בתשובות בפורום מסוים... כשאני ניצב בפני החלטה אני קודם כל יבדוק בגוגל, ילך לאתרים בעלי שם עולמי בתחום שאני רוצה, יקרא, יבין, ורק בסוף אבקש עצה מאנשים בפורומים. זו הדרך היחידה להיות שלם עם החלטה.

דבר שלישי, זה באמת לוקח כמה שניות הבדיקה האם חברה מייצרת משהו.. זה באמת שאלות שלא צריכים להטריד בפורום (שאלה מס' 1 שלו, לא האחרות כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים