עבור לתוכן

תגידו אולי המעלות זה ה "CPU1" אצלי ולא ה "CPU2" ?לפי התוכנה:

Featured Replies

פורסם

36301-632390714706600080-1.jpg

מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

פורסם
  • מחבר

אנשים תענו לי זה דחוף תגידו לי אם ההגדרות שמה של המעבד בסדר :(

פורסם

תוריד תוכנה אחרת ותברר.

פורסם

גם בלי תוכנות אפשר (ואפילו עדיף). פשוט תאתחל את המחשב, תיכנס לBIOS ותבדוק שם.

פורסם

אם התוכנה הזאת הייתה באמת מדייקת אז לא היית מצליח להעלות את המחשב, תראה את המתחים, אין סיכוי שמחשב עולה ככה.

פורסם
  • מחבר

תראו תחום גם פה

מה שתי תוכנות עובדות עליי או מה?? :'( :'( :'(

5221-632390078043723824-1231123.jpg

פורסם

פה כתוב לך רק טמפ' אחת, 70 מעלות...

מתחת לזה זה GPU - כרטיס מסך

עריכה - שים לב שהמאוורר של המעבד מסתובב לאט (מאוד) בשביל טמפ' קצת, אני מציע לך להחליף אותו.

אצלי הוא מגיע ל6000 RPM (קירור סטוק של AMD 64, אחלה קירור בשביל סטוק :)), לרוב הוא על 4000-5000, זה מה שהוא אמור להיות אצלך

פורסם

המהירות של המאוורר דווקא סבירה (במידה והתוכנות באמת מזייפות והמעבד לא יושב על 70 מעלות), אני מציע שתבדוק את המעלות בביוס ותגיד לנו מה כתוב שם.

לדעתי המעבד שלך מקסימום ב 40-45 מעלות (לפי המהירות של המאוורר, הוא מכוון את המהירות אוטומטית ואם הוא באמת היה על 70 מעלות אז הוא היה באיזור ה 3500-4500 RPM)

פורסם

כולם עד פה האשימו את התכנה

אני מכיר לוחות עם כמה מחברים למאורר ובקלות אפשר לחבר מאוור לא לאיפה שמתכנן הלוח התכוון.

המאוור והמחשב יעבדו היטב אבל תתקבל תופעה כמו שאתה מתאר.

הורד תעוד של הלוח, חפש מה זה המחבר CPU1 וודא שהמאוור אכן מחובר אליו.

פורסם

המהירות של המאוורר דווקא סבירה (במידה והתוכנות באמת מזייפות והמעבד לא יושב על 70 מעלות), אני מציע שתבדוק את המעלות בביוס ותגיד לנו מה כתוב שם.

לדעתי המעבד שלך מקסימום ב 40-45 מעלות (לפי המהירות של המאוורר, הוא מכוון את המהירות אוטומטית ואם הוא באמת היה על 70 מעלות אז הוא היה באיזור ה 3500-4500 RPM)

לעומת זאת בקלות המאוורר יכל להתלכלך קצת, דבר אשר היה גורם לו לרדת בביצועים ולטמפ' לעלות.

ראיתי את זה קורה מספר רב של פעמים.

לפני פחות משבוע ראיתי מחשב AMD K7 שעבד על יותר מ100C בגלל שהמאורר שלו לא הצליח לעבור את ה2000 RPM, לרוב היה על 1000.

ב105C הוא עשה ריסטרט כדי להגן על עצמו.

פורסם

צודק ב 100%

פורסם

אני מבין לפי הלוח אם שיש לך amd64

אתה באוברקלוק?

המתח של המעבד גבוה-מופיע 1.63 אמור להיות 1.5

זאת הסיבה לטמפרטורה הגבוהה

פורסם

גם שלי על 1.65... בלי אוברקלוק

יש מצב שהספק שלי דפוק?

פורסם

יש מצב

זה אמור להיות על 1.5, מניסיון

מה שכן אם יש לך (פותח הטרייד) AMD 64 אז משהו באמת דפוק בקירור שלך...

כמו שאמרתי, הקירור סטוק שלי של מעבד AMD 64 3000 754 נמצא לרוב על 4000 RPM, שהמעבד מתחמם הוא מגיע ל6000, כל זה בלי שום רעש...

אני הייתי מוודע שהכל מחובר כמו שצריך, בודק שהמאוורר עובד כמו שצריך, ובודק את הספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים