עבור לתוכן

כרטיס מסך נתקע בHL2

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי את המשחק HL2 ,והתחלתי לשחק בו אבל אחרי כמה דקות המשחק נתקע ויש הודעה שמנוע גרפי לא מגיב.

איתחלתי את המשק ושוב עלה אבל כל כמה דקות נתקע המשחק, הורדתי דרייוור חדש (4.12) אבל זה עדיין נתקע

למישהו יש מושג למה זה קורה?

יש לי את המערכת הבאה:

A64 3000 s939

k8ns ultra gigabayte

radeon 9600 pro

1024 ram

תודה לכל המגיבים.

פורסם

כנראה הכרטיס מתחמם :-\

גם לי זה לפעמים קורה (כשאני על OC) פתאום המחשב עושה ריסט

פורסם

לפי מה שהבנתי מהפרטים שנתת , אתה קיבלת שגיאת VPU RECOVER , זאת אומרת שהכרטיס מתחמם יותר מדי , לכן הוא מאתחל אותו כדי שלא יגרמו בעיות.

אני מציע לך לבדוק שהמאוורר על הכרטיס פועל כמו שצריך , אם לא תשמן ותנקה אותו.

אם זה לא עוזר , תמרח משחה טרמית טובה או שתדאג לקירור נורמלי.

פורסם

שגיאות VPU recover לא קשורות לחימום AFAIK, זאת תוכנה שנועדה לעזור ביציבות הדרייברים, כאשר יש שגיאה מסויימת התוכנה סוגרת את התוכנית שבה היא נוצרה.

תכנס לאופציות של הדרייברים ותבטל את הVPU recover, ותבדוק אם המשחק קורס עדיין.

פורסם
  • מחבר

שגיאות VPU recover לא קשורות לחימום AFAIK, זאת תוכנה שנועדה לעזור ביציבות הדרייברים, כאשר יש שגיאה מסויימת התוכנה סוגרת את התוכנית שבה היא נוצרה.

אבל אם אני אבטל את האופציה של VPU זה לא יכול לשרוף את הכרטיס מסך (סליחה על הבורות)?

פורסם

תודה על התיקון :)
פורסם

זה לא ישרוף, אם הוא באמת מתכבה אז הוא פשוט יעשה ריסט למחשב ולא יגרם לו נזק

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם אומרים אין בעיה עם הקירור? אין צורך להשיג קירור טוב יתר?

איך אני מגיע לאופציה הזאת על מנת לבטל אותה?

תודה

פורסם

הייתי אומר את זה בעריבון מוגבל...

נישרף לי R9700 מסיבות שאני עדיין לא יודע מהם,

סיכוי גבוה שמחום וביטול הVGU recover

היה תקופה של ריסט כל כמה זמן, ואז ארטיפקט, בשלב זה ניסתי לשפר את הקירור למשהו רציני יותר אבל הנזק כבר היה בלתי הפיך

קירור הסטוק שבא עם רוב הכרטיסים כבר לא מספיק (לפחות לא לטמפ' חדר ממוצעת של הארץ כנראה) ורצוי להחליף אותו

פורסם

לחלק מה9700 הייתה בעיה דיי ידועה של זכרונות שכשלו לאחר שנתיים, ראיתי מספר לא קטן של מקרים כאלה. לVPU rec אין שום קשר עם בעיות טרמיות/חומרתיות.

VPU Recover

VPU Recover (patent pending) allows the CATALYST display driver to reset the graphics accelerator when it is no longer responding to the display driver. Without VPU Recover, a reboot of the system would be required when the graphic accelerator is not responding to the display driver. Depending on the state of the system when VPU Recover is activated, applications that are running may be able to fully recover from the graphics processor reset. If this is not possible, the active application may be closed and the system will return to the desktop. VPU Recover will significantly reduce the number of system crashes caused by graphics hardware hangs. This allows for fewer interruptions and virtually eliminates situations where work can be lost, as well as increasing system stability.

הדבר הזה נועד על מנת להתמודד עם בעיות תוכנתיות בלבד, ואין לו שום קשר לבעיות חומרתיות שנגרמות ע"י התחממות או כל גורם אחר.

פורסם
  • מחבר

איך אני מבטל את האופציה?

פורסם

תכנס להגדרות של הדרייברים בלשונים אפשרויות נדמה לי תמצאה שמה V תחת הפעל vpu rec תבטל אותו ותאתחל את המערכת.

פורסם

בערך :-\

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא אמרת שיש לך 9600 פרו?

כי בתמונה רואים שיש לך 9200 SE

חח אל תצפה שהוא יריץ את המשחק בצורה טובה מאוד

פורסם

חתיכת כושר הבחנה, תבדוק שוב מי פתח את הט'ראד.

:smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים