עבור לתוכן

זכרון ישן??geil value...

Featured Replies

פורסם

קניתי מודולה של הזכרון הזה לפני כחודשים ולפי מש-cpuz אומר לי שהזכרון משנת 2002???זה הגיוני??זה יכל להגביל אותי באובר קלוק?או שהתוכנה הזו סתם מחרבשת?ואם היא לא אני יכל לנצל את האחריות שלי?צירפתי תמונה

baaaaaa.JPG

פורסם

לא הבנתי איך זה יכול להגביל אותך בא'ק...או בכלל לממש אחריות בגלל שיצרו את זה ב2002?

יש אחריות לכל החיים על הGeIL Value ככה שאם הוא 'ישן' מדי ותיאורטית האורך חיים מתקצר אתה יכול לממש את האחריות עוד חודשיים עוד 5 שנים או עוד 20 שנה :xyxthumbs:

כדרך אגב,יש לי אותו זכרון וגם אצלי הוא יוצר בשבוע 6 בשנת 2002,או שקנינו מאותה חנות או שמאותו סטוק :-X

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יש לי שני סטיקים של 256 מגה במחשב השני שיוצרו בשנת 2001 ואני קניתי אותם ב-2004 נו חח הם PC2700 אבל עובדים כ-PC3200

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להוריד את להם את השפם,נגיד אני יכל להתלונן למשטרת השפם העולמית או שלא יעזור?סתם

באסה לא ידעתי שהיה ddr400 בשנת 2002 כנראה זו בעיה של התוכנה

פורסם

אני לא מבין מה זה משנה אם הזכרון יוצר ב2002-2003 או 2004? :screwy:

פורסם
  • מחבר

כי ב-2002 לא היה ddr

פורסם

חחח... ב2002 לא היה DDR...

BH-5 יוצר בעיקר ב2003, אני מניח שאתה תתנגד לקבל סטיק של BH-5?

פורסם
  • מחבר

אבל ב-2002 לא היה....

חח אני לא יכל לקבל סטיק של bh5

זה לא הגיוני

פורסם

מה גורם לך לחשוב שב2002 לא היה DDR?

פורסם

תשמע לי יש שני סטיקים של גייל שיוצרו בשנת 2001 ברבע השלישי אז איך אתה אומר שלא היו DDR בשנת 2002 :kopfpatsch: :kopfpatsch:

חכה אני מעלה תמונה מהמחשב שתראה חח דרך אגב יש לי טיימינג טוב 2.2.2.5 הזיכרון הזה יכול למשוך את זה חופשי בלי בעיה במהירות סטוק של 166 אם קצת מתח 2.8 או 2.7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים