עבור לתוכן

שאלה לגבי המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום מה מצב??

טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים

העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'??

ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה

שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש?

תודה

פורסם

שלום מה מצב??

טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים

העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'??

ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה

שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש?

תודה

בין השאר המעבד מורכב מעשרות ומאות מילויוני טרנזיסטורים שגודלם נמדד בננומטר - 0.09 ננו לדוגמא.

סוקט זה התושבת של המעבד, מעבד בתושבת 775 יתאים פיזית ללוח עם סוקט 775 ולא משנה מה גודל הטרנזיסטורים, בקשר לתאימות צריך לחכות לראות מה

יצא אני מניח שאינטל יוציאו ציפסט מתאים שינצל את ה 64bit אם וכאשר שיצא (ה e0 החדש הוא לא מעבד 64bit אלה תומך בישומי 64).

ותיקון קל המידות הם 0.09,0.06,0.13 ולא 90 ננו.

פורסם

הם כן 90 ננומטר...

הקודמים היו 0.13 מיקרון... החדשים הם 0.09 מיקרון... כלומר 90 ננומטר...

פורסם

עוד תיקןו, מעבדי ה64 ביט של אינטל (הפנטיום 4 עם הסטפינג החדש) יהיו 64 ביט בדיוק כמו ה64 ביט של AMD.

פורסם
  • מחבר

ראיתי כתבה שאינטל נגיד הולכת להוציא מעבד בגודל 65(נראה לי) נ"מ \מ"מ מה שזה לא יהיה אז רציתי לדעת העם זה גם יתאים לסוקט 775

ולגבי ה64 ביט חייבים לקנות לוח אחר??? או שאין קשר בין התמיכה של ה64 ביט לצ'יפסט?

פורסם

אין קשר בין שום דבר לשום דבר.

הכל תלוי בסוקט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים