עבור לתוכן

התלבטות אחרונה לפני קניה צריך עזרה....

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך...

הראשון הוא x800xtpe של power color עולה 3110 מנועה.

והשני הוא 6800ultra של אלבטרון שעולה 3200 גם כן מנועה.

אני יודע ששני הכרטיסים טובים אני פשוט מטלבת מבין שניהם מי יהיה יותר טוב בעתיד כשיגיעו משחקים כבדים מאוד.

צריך את עזרתכם. :jump:

פורסם

הX800XT PE נחשב לכרטיס יותר חזק, בכמה אחוזים בודדים, אבל טיפה יותר חזק.

אבל קח בחשבון שאתה יכול לקנות 6800GT ובשניות להפוך אותו ל6800ULTRA.... בלי סופט/הרד מוד ובלי שטויות.

מחיר ה6800GT הוא כ2400 +- ככה שיש פה חסכון לא קטן. :smile1:

אבל אם אתה מתעקש רק על אחד משני אלו, לך על הX800XTPE.

פורסם
  • מחבר

GAINWARD 6800GT כרטיס טוב???? ולמה הוא עולה 3000 שקל??

פורסם

הוא כרטיס מעולה (מנסיון)....סתכל בחתימה שלי :smile1:

בתכלס אני ממליץ לך עליו בחום, במיוחד על גרסאת הגולדן סימפל שבאה סטוק, מוכן מן הקופסא במהירות של 6800ULTRA.

אבל כבר עכשיו אני אומר לך (אני יודע שעוד שניה כולם יקפצו עלי), הGAINWARD יחסית ל6800GT האחרים פחות משתלם בגלל המחיר כמובן.

הוא עולה יותר בגלל הקירור המיוחד שלו, ובגלל השם...GAINWARD זה מותג.

אם אהבת את הכרטיס ואת הקירור המיוחד ואתה חושב ששווה לך להשקיע יותר אז לך עליו בלב שקט והנאה מובטחת.

אם זה טיפה יקר לך מדי, לך על הכרטיס מחברות כמו ALBATRON, POV וכו' וכו'.... שהם גם כרטיסים מצויינים ללא ספק

פורסם
  • מחבר

במחינת תקציב אין לי בעיה התקציב שלי מוגבל עד 3200 שקל הוא ישתלם לי יותר מ-6800ultra

פורסם

אם כבר GT אז לך על האלבטרון שעולה 2500 ש"ח, אבל ב3200 אתה כבר יכול לקנות RX800XT-PE שיותר חזק מהU והGT.

פורסם

אם כבר GT אז לך על האלבטרון שעולה 2500 ש"ח, אבל ב3200 אתה כבר יכול לקנות RX800XT-PE שיותר חזק מהU והGT.

נראת לי האופציה הכי משתלמת

פורסם

אפשר גם ללכת על x800pro vivo שגם עולה בסביבות 2400+-, בעזרת הדריברים של אומגה לעשות סופט מוד קטנטן ויש לך .X800XTועד כמה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה), ההבדל היחידי בין X800XT ל X800XT PE הוא מהירות השעון. את זה כבר ב OC קטנטן אפשר לסדר ואז קיבלנו מכרטיס שעולה 2400+ שקל כרטיס שעולה 3000+ שקל :) ואפשר גם להוסיף ac ati (המאורר הגדול הזה :-\) בהפרש :)

פורסם
  • מחבר

אפשר גם ללכת על x800pro vivo שגם עולה בסביבות 2400+-, בעזרת הדריברים של אומגה לעשות סופט מוד קטנטן ויש לך .X800XTועד כמה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה), ההבדל היחידי בין X800XT ל X800XT PE הוא מהירות השעון. את זה כבר ב OC קטנטן אפשר לסדר ואז קיבלנו מכרטיס שעולה 2400+ שקל כרטיס שעולה 3000+ שקל  :) ואפשר גם להוסיף ac ati (המאורר הגדול הזה  :-\) בהפרש  :)

\

אי אפשר לעשות את זה לx800p רגיל צריך כרטיס כזה בגרסת vivo שעולה בסביבות 2700 שקל ואם אני מוסיף עוד 300 שקל אני מקבל כבר x808xt טוב בלי סיבוכים מיותרים של אובדן אחריות וכו'..

פורסם

PRO VIVO של אלסה עולה 2450 שקל.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש גם x800xtpe של אלסה ב-2950 אבל הוא במצב pree order מה זאת אומרת???

פורסם

הזמנה מוקדמת - הוא עוד לא הגיע אבל כשהוא יגיע אתה תקבל אותו.

ובאמת אתה יכול לקחת את ה PRO VIVO של אלאסה ואם אתה מוסיף את הקירור (מה שאמרתי) אז אתה עדיין יוצא בזול :P

ד"א הקירור הזה עולה 180 ולא 300 כמו שאמרת http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1727&catcode=176

ועוד ד"א דוגמא, איפה מצאת את הכרטיס הזה? בכזה זול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים