עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע למערכת קולנוע ביתית....מודה לעוזרים מראש

Featured Replies

פורסם

א. אם אני אקנה מערכת רמקולים של שניים עומדים שניים אחוריים וסנטר....ואח"כ אוסיף עוד 2 רמקולים קדמיים מיוחדים לתליה...אפשרי?לא ייגרמו בעיות?

ב. על איזה רסיבר טוב עד טוב מאוד אתם ממליצים לי שיוכל להחזיק מערכת רמקולים כמפורט למעלה ביחד עם דיוידי וידאו ממיר וטלוויזיה? הטווח מחיר שחשבתי להשקיע ברסיבר הוא בערך 200 ש"ח אבל זה מכיוון שיש לי מאיפה להשיג במחירי ייבוא....אז תגידו רק דגמים מומלצים שעולים בין 3000-4500 שאותם סביר להניח שאני אשיג בכ-2000...תודה לעוזרים.

ג. על איזה חברות רמקולים אתם ממליצים לי או לחילופין על איזה דגם של רמקולים מסויים אתם ממליצים לי?

אני מודה מראש לעוזרים....וכל זה נועד כדי לבנות מערכת קולנוע ביתית עצבנית ביותר....כי אני הולך לבנות גם HTPC וזה הולך להיות משהו ממש ממש ממש עצבני ואתם תדעו על זה בכל שלב התקדמות....

פורסם

א. נראה לי שזה אפשרי, אבל זה לא מומלץ, מכיוון שזה יוריד את האיכות של הקדמיים.

ב. אני מניח שהמערכת תהווה שימוש לקולנוע בייתי יותר מאשר מוזיקה נכון? במקרה הזה, הייתי ממליץ על רסיבר מבית yamaha, הם הכי טובים לקולנוע בייתי.

ג. רמקולים זה הכל טעם אישי. חברות טובות? ae, ar, tannoy, b&w, polkaudio, jbl, infinity, paradigm, wharfedele, magnat, canton, mission, ועוד הרבה. תלך לחנויות טובות, ותקשיב לכל מיני רמקולים עד שתמצא את "האחד".

רק אל תעשה טעות ותקנה משהו כמו dome/peerless/prosound ושאר הזבל...

פורסם
  • מחבר

א. לא מומלץ? כי אני רוצה לקנות סט רגיל וראיתי שני רמקולים באיכות מדהימה שתולים מאחורי הטלוויזיה על הקיר ואני רוצה לשים אותם...אבל אני לא רוצה לוותר על רמקולים מהמערכת הכללית.....

ב. זה ישמש אותי למוזיקה ולקולנוע ביתי...לא רק קולנוע ביתי....

ג. איך חברת גולד סקיי? Goldsky

פורסם

א. זה תלוי באיכות הרמקולים. אני למשל ניסיתי לתלות עוד 2 מעל הקדמיים שלי, והם רק הורידו את האיכות.

בכל מקרה תשקיע קודם בקדמיים טובים, ורק אז תחשוב להוסיף עוד 2 רמקולים מעליהם.

ב. מה חשוב לך יותר? קולנוע או מוזיקה? בעיקרון אם הייתי מתלבט היום, אז זה בין marantz לבין yamaha. כאשר yamaha לקולנוע בייתי, ו- marantz במקרה שאני שומע יותר מוזיקה.

ג. goldsky לפי מה שהבנתי, זאת חברה כמו dome... אותו יצרן, שם אחר.

פורסם
  • מחבר

אז או מרנץ או ימאהה?

מה עם דנון?או אולי שרווד?

GoldSky נאמר לי על ידי בנאדם דיי מבין שאני מכיר שהם יחסית טובים....אתה בטוח שהם לא טובים?

פורסם

קרא את זה

ואת זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים