עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם

Featured Replies

פורסם

נגיד ואני רוצה לקנות לוח אם חדש .

עכשיו בלוח אם שיש לי עכשיו יש לי כרטיס קול onboard

אז זאת אומרת שאם אני קונה לוח אם חדש אני צריך גם לקנות כרטיס קול ?

פורסם

לא,לכל הלוחות המיוצרים כיום יש כרטיס קול מובנה

פורסם

לרוב לוחות האם יש כבר כרטיסי קול מובנים אפשר לקנות לוח אם בלי כרטיס קול אבל זה בהזמנה מיוחדת

פורסם
  • מחבר

לא,לכל הלוחות המיוצרים כיום יש כרטיס קול מובנה

OK

אז למה אנשים קונים כרטיסי קול ?

איכות סאונד יותר טובה ?? :-\

וגם נגיד קניתי כרטיס קול , איך המחשב יודע כאילו להשתמש בכרטיס שקניתי ולא ב onboard ?

תודה.

פורסם

אז למה אנשים קונים כרטיסי קול ?.

א.ביצועים במשחקים (לדוגמא audigy 2 zs תומך בeax 3 /4 שאלה אפקטים של משחקים וזה יכול לשפר את החוויה)

ב.איכות

ג.שימוש מקצועי להקלטות / חיבור הרבה מכשירים

ד.יציאה דיגיטלית (לא לכל הלוחות יש וזה יכול לשפר תחוייה בסרטי dvd או סרטים אם ac3

5.גיימפורט (כניסה לגויסטיק)

וגם נגיד קניתי כרטיס קול , איך המחשב יודע כאילו להשתמש בכרטיס שקניתי ולא ב onboard ?

את הכרטיס קול המובנה אפשר לכבות דרך הביוס

פורסם

כרטיס הקול שעל רוב הלוחות משתמש הרבה במעבד של המחשב לעיבוד הקול.( אני לא זוכר בדיוק אבל נדמה לי שזה יכול להגיע ל 10%)

כרטיס קול נפרד עושה את העבודה הזו עם השבבים שלו וחוסך את העבודה מהמעבד (מגיע ל 2-5 אחוז בלבד), בנוסף לזה איכות הקול יותר טובה (אם הכרטיס טוב).

אפשר לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח דרך הביוס, לבטל אותו בווינדוס, או להשתמש בשניהם ;)

יש לי לוח עם כרטיס מובנה ואני משתמש ביציאה הדיגיטלית שלו להשמעת סרטים ומוסיקה בסלון, בעוד שכרטיס שני מחובר למערכת בחדר של המחשב ומשמש לקול במשחקים וכו'. ;D

פורסם

יש י כרטיס קול שהוא נמצא על לוח האם. כיוםן עשיתי פירמוט ואין לי סאונד במחשב.. הדגם של הכרטיס קול ששיך למיקרוסופט הוא

Unimodem Half-Duplex Audio Device כמו שרשום לי בחומרה אשר נמצאת במשחב שלי.

אני צריך דריבר כדיי לשמוע סאונד . השאלה איכן אני מוצא דריבר שיתאים ללוח אם שלי ואין לי מושג מה שם הלוח אם שלי.

מה שכן כיום המדיה פלייר שלי עובד אבל אין מוזיקה אין סאונד מה עלי לעשות?

בתודה רב :)

פורסם

קודם כל... אני לא חושב שהשאלה שלך קשורה לנושא הפתיחה של הת'רד... אבל בכל מקרה:

הדרייבר שהבאת כאן... הוא לא הדרייבר של כרטיס הקול אלא של המודם שיש לך במחשב, זה הדרייבר של הקול של המודם.

דרייבר לכרטיס קול על לוח האם תוכל למצוא או בדיסק שקיבלת עם הלוח אם (או המחשב) או פשוט ללכת לאתר הבית של חברת לוח האם שלך, לבחור את הלוח אם המתאים, לבחור דרייברים ושם יופיע לך כרטיס הקול, תוריד ותתקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים