עבור לתוכן

דעתכם על הנייד הזה,מ KSP

Featured Replies

פורסם

ברוב המקומות לא יתנו לך להרכיב מפרט משלך. יש מבחר של מחשבים, ואתה יכול לשפר אותם טיפה לפה או לשם (זכרון, הרדדיסק..).

פורסם
  • מחבר

מקווה שירדן PC יתנו לי.

האמת שאני לא בטוח בקשר לנייד.

זוכר את התרד שלי לפני שבועיים? (או יותר)

בסוף לא החלטתי על IBM.

אני פשוט לא יודע מה לבחור..

אולי פשוט,אני אתן למקצוען כמוך לבחור לי מפרט :)

התקציב שלי הוא עד 11,000 (הגדלתי את התקציב. כרגע מהבר מצווה שלי האחרון,יש לי 15 אלף )

המחשב הנייד שאני מחפש הוא "במיוחד" למשחקים.

מה הכוונה? אני מה זה רוצה שמשחקים ירוצו שם.

החלטתי שהמחשב הגדול (הנוכחי) הוא לגלישה ומסמכים בלבד.

בקיצור,אני מחפש נייד בין הטובים והמהירים ביותר,של חברה טובה.

אבל שהם לא יותר מ 11,000

פורסם

זה אומר מעבד חזק, 1 גיגה זכרון, הרדדיסק מהיר וכרטיס המסך הטוב ביותר (כרגע 9700 בארץ). ב 11,000 ש"ח לא נראה לי שתשיג כזה דבר חוץ מאשר ב KSP.

חוץ מזה שאני לא מבין את השיקולים שלך. אם הדסקטופ שלך רק לגלישה ומסמכים, אז יהיה הרבה יותר כלכלי להפוך אותו למחשב משחקים חזק ולקנות LAPTOP לגלישה ומסמכים. או לחילופין, פשוט לקנות עוד מחשב שולחני למשחקים. תקבל מחשב הרבה יותר חזק בפחות כסף.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.

הבחירה שלי:

נייד IBM עם מעבד 1.7 Dothan.

זיכרון: 1024 MB

כרטיס מסך: ATI Redeon 9600 עם 128 MB

דיסק קשיח: 60 GB

בחירה טובה?

פורסם

לא רעה. תקח 9700 פרו ותראה שההרדדיסק במהירות 7200 ולא 4200.

פורסם

חוץ מזה שאני לא מבין את השיקולים שלך. אם הדסקטופ שלך רק לגלישה ומסמכים, אז יהיה הרבה יותר כלכלי להפוך אותו למחשב משחקים חזק ולקנות LAPTOP לגלישה ומסמכים. או לחילופין, פשוט לקנות עוד מחשב שולחני למשחקים. תקבל מחשב הרבה יותר חזק בפחות כסף.

על שיקולי פוזה שמעת?

פורסם
  • מחבר

לא רעה. תקח 9700 פרו ותראה שההרדדיסק במהירות 7200 ולא 4200.

אהה..

וכמה זה עולה ?

פורסם

COMAN אני פשוט לא מבין אותך...

נייד עם 9700M הוא סביר למשחקים, אבל שולחני עם 6600Gא שעולה חצי (אם לא הרבה פחות) הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר חזק. הוא יחזיק יותר זמן, יריץ לך משחקים יותר טוב, ובכלל, לשחק על מחשב נייד זה לא משהו... מסך קטן, מקלדת קטנה וכו.

יש לך 11000 שקל, סבבה. קנה שולחני טוב עם מסך ב5000-6000 ונייד לצורך נייד (אינטרנט, מסמכים, עבודה, לימודים, אינטרנט מחוץ לבית) בעוד 5000-6000. אתה תהנה הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

תישמע,אני לא יודע מה אני אעשה איתו..

עדיין,

המחשב נייד שאני מחפש,שיהיה בכללי טוב מאד לכל הצרכים.

אחר כך אחליט מה אני עושה בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים