עבור לתוכן

דריוור לכרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ.

אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונות (?), אבל לא קרה כלום.

שלב ב': ניסיתי להתחבר לאינטרנט מהמחשב של אבא שלי (בו אני משתמש עכשיו) ולהוריד דרייוורים מהאתרים של 3COM (אני חושד שהם עשו את הכרטיס הפוחז אך אני לא בטוח), ASUS ומאתרים עצמאיים אבל שום דבר לא עוזר.

שלב ג': הנני כאן... ההישג היחיד שהיה לי אחרי שעתיים מורטות עצבים הוא שמעכשיו כשאני מעלה את המחשב קופצת לי הודעת New Hardware Found, עם אותו Ethernet Adapter חמקני, עם אותם כשלונות בחיפוש הדרייוור הנכסף על הדיסק, ואותה בקשה להתחבר לאינטרנט שאחריה בא לי להטיח את המכונה המרושעת הזו בקיר.

מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

סתכל פה

תשתמש בדרייבר הזה

אתה 100% בטוח שזה הלוח ולא התבלבלתה? יש דגם דומה חדש יותר הנקרא p4p800-e deluxe

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי בן שנה וחצי. אני די בטוח שהוא לא E (ככה אמר לי מי שמכר לי את המחשב).

אגב, הורדתי וניסיתי את הדרייוור הזה כבר. לא עובד.

ולגבי מה שקישרת אותי אליו? זה כבר ככה. ואני לא יכול להעביר את הכרטיס לסלוט אחר, הוא built-in

פורסם

ואני לא יכול להעביר את הכרטיס לסלוט אחר, הוא built-in

ברור :lol:

אולי יעזור אם תנסה להתקין שוב ותצלם את המסך ותעלה שנראה איזה הודעה הוינדוס מביא

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה, אין הודעה של חלונות!!!!

פשוט לא קורה כלום, לכן אני כזה מתוסכל...

טוב, אני חייב ללכת עכשיו (המחשב לא שלי)... אני אנסה לבדוק את הפורום מחר אבל יכול להיות שלא תהיה לי גישה. לילה טוב.

פורסם

תבדוק אם בכלל הכרטיס רשת על ENABLE בביוס.

פורסם

אם היה על disabled הוינדוס לא היה מזהה בכלל אז סביר להניח שהמצב לא ככה

פורסם

Ron אתה לא יודע כמה מחשבים ראיתי שאנשים שיחקו בביוס שהם לא יודעים במה שהם נוגעים וקורה להם מצב כזה. שכרטיס קול ורשת מפסיקים לעבוד והם לא מבינים מה קורה.

עדיף לבדוק להיות בטוח.

פורסם
  • מחבר

לבדוק את הBIOS: עשיתי Restore Defaults (כי כשקיבלתי את המחשב הכרטיס פעל) ולא נגעתי בכלום חוץ מהGraphics Aperture Size. השינוי: עכשיו אין לי New Hardware Found.

הדרייוור של Nike: אין שם קובץ exe. לכן חשבתי לחפש את זה עם חיפוש הדרייוורים של Windows. לא עבד.

התקנה מחדש של חלונות: אההה! אתם בטוחים שצריך לעשות את זה? אני די בטוח שאם אני אתקין מחדש את חלונות אני אהרוס משהו... אני מעדיף לשמור את זה כאופציה אחרונה.

משום מה בא לי לנפץ כמה חלונות ולקנות פינגוין. יכול להיות שזה יעזור? אגב, גם את זה אין לי כח לעשות, אבל יש לי חבר שמתמחה בפינגוינים.

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שאין דרך אחרת מלבד התקנה מחדש של חלונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים