עבור לתוכן

האם מישהו שמע על קובץ שנקרא GPINSTALL ? תופעה מאד מוזרה . . .

Featured Replies

פורסם

הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches

ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install

בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה

האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ?

תודה עבור העזרה.

פורסם

חפש בגוגל

פורסם
  • מחבר

http://www.qsc.co.uk/gpinstall.htm

מעניין איך מצאתי ואתה לא.

אז זהו, את זה גם אני מצאתי.... הורדתי סתם את התוכנה וזה משהו אחר לגמרי.

את מה שמצאתי על שולחן העבודה (gpinstall) התוכנה לא שואלת שום שאלה, ישר מתקינה משהו ואני לא מצליח לדעת

מי , מה , איפה... בקיצור משהו מוזר לחלוטין.

פורסם

מה שלא הבנתם שזאת תוכנה לבניית התקנות ,בעקרון זאת איזהשהי התקנה שנוצרה בעזרת התוכנה וקשה לדעת בדיוק מה היא מכילה ומאוד חשוד שזה התקין בשקט

תמחק תקובץ הזה , תוריד hijackthis לחץ כאן לחץ על do a system scan and save a logfile וצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* אני יעבור עליו ויגיד אם צריך להסיר משו

פורסם
  • מחבר

מה שלא הבנתם שזאת תוכנה לבניית התקנות ,בעקרון זאת איזהשהי התקנה שנוצרה בעזרת התוכנה וקשה לדעת בדיוק מה היא מכילה ומאוד חשוד שזה התקין בשקט

תמחק תקובץ הזה , תוריד hijackthis לחץ כאן לחץ על do a system scan and save a logfile וצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* אני יעבור עליו ויגיד אם צריך להסיר משו

אני מאוד מודה לך

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

רון, הנה הקובץ שרצית.

שוב תודה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

קרא את חוקי הפורום הקפצה אסורה ,פה זה פורום לא צאט תתאזר בסבלנות

תפעיל תוינדוס במצב בטוח תריץ hijackthis וסמן

O2 - BHO: HelperObj Class - {C4050A4A-87B6-11D4-918A-00105AA4854F} - C:\WINDOWS\Ho1.dll

לחץ על fix checked ,תריץ חיפוש על Ho1.dll ומחק

יש שני פרוססים שלא זיהיתי וגם לא ממש מצאתי עליהם משו בגוגל eTSrv.exe/WsoDB.exe תריץ עליהם חיפוש ובדוק במאפיינים אם יש version..

פורסם
  • מחבר

קרא את חוקי הפורום הקפצה אסורה ,פה זה פורום לא צאט תתאזר בסבלנות

תפעיל תוינדוס במצב בטוח תריץ hijackthis וסמן

O2 - BHO: HelperObj Class - {C4050A4A-87B6-11D4-918A-00105AA4854F} - C:\WINDOWS\Ho1.dll

לחץ על fix checked ,תריץ חיפוש על Ho1.dll ומחק

יש שני פרוססים שלא זיהיתי וגם לא ממש מצאתי עליהם משו בגוגל eTSrv.exe/WsoDB.exe תריץ עליהם חיפוש ובדוק במאפיינים אם יש version..

קודם כל תודה ואני מצטער על ההקפצה.

שנית, הרצתי את התוכנה ומחקתי את הקובץ Ho1.dll

לגבי שני הפרוססים שצינת, אני חושב שאני יודע במה מדובר, שיכים לחומרה של אלדין שנקראת Etoken .

פורסם

אני מאוד מודה לך

מה התוכנה הזאת עושה hijackthis

פורסם

זה מה שהתוכנה עושה

HijackThis is a tool, that lists all installed browser add-on, buttons, startup items and allows you to inspect, and optionally remove selected items. The program can create a backup of your original settings and also ignore selected items. Additional features include a simple list of all startup items, default start page, online updates and more. Intended for advanced users

תוכל להוריד אותה

http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html

פורסם
  • מחבר

אבל איך אחרי הכל אני יכול לדעת האם זה באמת עזר ?

האם באמת ה-GPINSTALL הזה באת הוסר.

תודה

פורסם

זהו בסה"כ Adware למיטב ידיעתי וכדאי שתסיר אותו. :)

פורסם
  • מחבר

מה הנזקים הצפויים במידה הוא עדיין נשאר במערכת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים