פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים לכרטיס קול שלי (שהוא מולחם על הלוח NF7) מחוברת מערכת סטריאו רגילה 2 ערוצים שחיברתי אותה דרך כבל של שתי בננות ליציאה של אזניות. הבאתי היום סאבוופר של אוטו 300W ומגבר ביתי של 270W את סאב חיברתי למגבר ואת המגבר לחיבור של המיקרופון בכרטיס קול ובכרטיס קול הגדרתי עדיין לא שומעים דרך הסאבוופר לא מוזיקה לא סרטים ולא משחקים פשוט לא עובד. עשיתי את אשף הגדרה של כרטיס קול הגעתי לפה שמעתי את הצליל דרך הסאבוופר ולחצתי YES ואז הגעתי לפה ואני לא שומע כלום דרך הסאבוופר לחצתי NO בסוף הוא הגדיר לי את זה ככה ועדיין לא שומעים דרך הסאב שום דבר. הבעיה לדעתי היא רק עיניין של הגדרה נכונה.. בבקשה תעזרו לי !
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים תנסה להפעיל את הסאב בלי חיבור ישיר של מחשב תראה אם עובדותחבר את שתי היציאות של הסוונד למגבר זה אמור לעבוד בלי קשר להגדרות של הכרטיס המחשב לא אמור לדעת שיש לו סאב זה בשבילו רמקול לכול דבר
פורסם 2004 בדצמבר 1821 שנים מחבר תנסה להפעיל את הסאב בלי חיבור ישיר של מחשב תראה אם עובדותחבר את שתי היציאות של הסוונד למגבר זה אמור לעבוד בלי קשר להגדרות של הכרטיס המחשב לא אמור לדעת שיש לו סאב זה בשבילו רמקול לכול דבראין לי אפשרות לעשות חיבור ישיר בין הסאב לכרטיס קול.וחיברתי את שתי הבננות למגבר בטסט של הסאב האלקולייזר במגבר לא זזובטסט של הסנטר הוא כן זז.. :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.