עבור לתוכן

מישהו יכול להגיד לי אם HALF LIFE 2 יפעל על המעבד שלי

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להגיד למשחק לבחור ב DIRECTX8 PATH גם ב FX (מה שנראה לי נכון גם ככה), ואז האפקטים גם ככה לא פועלים.

פורסם

אפשר לשנות את API שהוא ישתמש אתה אפילו יכול להשתמש בDX6

פורסם

אולי די ? הוא קיבל תשובה, אין צורך להפוך את הדיון הזה להתנצחות בין ATI ל NVIDIA, או בין NVIDIA לדגמיו השונים.. הוא בכלל שאל לגבי המעבד.

פורסם

יעבוד על מדיום. נקודה.! :P

פורסם

אנשים אומרים פה שטויות...

לחבר שלי יש Geforce 2 MX 32mb (כן כן, אני לא צוחק) והמשחק רץ עליו.

ושלא תחשבו זה מעבד 1.2 GHZ (אינטל) עם 256 מגה של ראם, סוג לא ידוע (לי)

אולי לא "הכי" חלק אבל יחסית מעולה (כמובן הוא נראה נוראי).

ראיתי אותו גם על GF4 MX ואני חייב להגיד שהוא רץ מאוד חלק עליו, אולי בDirectX 6 אז זה נראה חרא, אבל עדיין רץ חלק

בקיצור הכרטיס יחזיק את זה בקלות!

וגם המעבד

פורסם

P4 3.2GHZ ו512MB RAM על DUAL וב430MHZ

R9000 Pro @ 310\310

גמרתי HL2 ככה (לפני שקניתי את ה6600GT).

בערך 40FPS בממוצע על הגדרות בינוניות ב1024x768

אפשר להסתדר...

פורסם

לי יש 2600 barton עם radeon 9600 np OC וזה רץ לי על 1280X1024 די חלק, הגדרות קרוב להכי גבוהות, על בערך 20FPS בקטעים כבדים במיוחד (לא נראה חלק).

פורסם

כמה דברים לא נכונים באותו התר'ד....

נתחיל בזה שאין איפשרות שהמשחק יפעל ב- DX6 כי הוא פשוט לא יכול (לא ניכנס כרגע לפרטים...).

חוץ מזה ההבדלים בין איכות התמונה בין DX8 ל- DX9 תלויים בשלב אבל בעיקרון לא קריטיים כמו ההבדים בין DX8 ל- DX7.

ב- HL2 אפשר להחליט שהמשחק יפעל בגרסאת DX8 על כל כרטיס שתרצו (אגב, MX440 לא באמת תומך ב- DX8, הוא תומך בו רק ברמת התוכנה [במקום ברמת החומרה כמו שאר כרטיסי DX8] ולכן הביצועים במשחק תלויים גם בכח המעבד) וכך תוכל להשיג יותר FPS עם פגיעה (כזאת או אחרת, תלוי בשלב ובמעבד/זיכרון, לדוגמא: השבבים של ATI מאז ה- R300 [שהוא Radeon 9x00] תלויים מאוד בכח המעבד כדי לנצל את מלא יכולתם...) באיכות התמונה.

בקשר ל- FX5200, אני לא בטוח שבגרסאת הזכרונות 64bit שלו הוא באמת יהיה יותר טוב מ- MX440/MX460... תנסו ותראו...

יום טוב.

יובל. ;)

פורסם

אהה, המשחק לא יכול לרוץ על DX6? ומאיפה המידע הזה?

חוץ מהעובדה שהם פרסמו שהמשחק רץ על DX6,7,8 ו9, אז גם בלי הנתון הזה אני יכול להגיד לך שאם יש לך GF4 MX או GF 2 MX (שלא תומכים בפונקציות של DirectX 7) אז גם שהמשחק ירוץ וגם שהוא יכתוב לך שהוא רץ על DirectX 6 באפשרויות... וזה מהעובדה הפשוטה שראיתי אנשים עם GF 2 MX ו GF 4 MX משחקים את המשחק (וראיתי את תפריט האפשרויות שלהם)

יכול להיות שאתה חייב שיהיה מותקן לך DirectX7 ומעלה כדי שהוא ירוץ (אולי אפילו אתה חייב 9) אבל זה מסיבות אחרות (אם זה כך)

פורסם

יעבוד על מדיום. נקודה.! :P

:kopfpatsch::screwy:

ובקשל לDX

לי יש GF4MX ואני משחק על DX7 וגם כתוב במשחק שזה DX7 והליבה עצמה תומכת רק בDX7 ואף אחד אף פעם לא אמר שזה DX8.

פורסם

:kopfpatsch:   :screwy:

ובקשל לDX

לי יש GF4MX ואני משחק על DX7 וגם כתוב במשחק שזה DX7 והליבה עצמה תומכת רק בDX7 ואף אחד אף פעם לא אמר שזה DX8.

אז כנראה GF2MX רץ על DX6 וGF4MX רץ על 7, בכל מקרה ראיתי את זה רץ על 6 וזה מכוער בטירוף

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אהה, המשחק לא יכול לרוץ על DX6? ומאיפה המידע הזה?

חוץ מהעובדה שהם פרסמו שהמשחק רץ על DX6,7,8 ו9, אז גם בלי הנתון הזה אני יכול להגיד לך שאם יש לך GF4 MX או GF 2 MX (שלא תומכים בפונקציות של DirectX 7) אז גם שהמשחק ירוץ וגם שהוא יכתוב לך שהוא רץ על DirectX 6 באפשרויות... וזה מהעובדה הפשוטה שראיתי אנשים עם GF 2 MX ו GF 4 MX משחקים את המשחק (וראיתי את תפריט האפשרויות שלהם)

יכול להיות שאתה חייב שיהיה מותקן לך DirectX7 ומעלה כדי שהוא ירוץ (אולי אפילו אתה חייב 9) אבל זה מסיבות אחרות (אם זה כך)

איפה אתה חיי ?

GeForce 2 תומך אך ורק ב- DirectX 7, ה- GeForce 4 MX תומך ב- DX7 ובכמה אפשרויות לא רציניות של DX8 ברמת התוכנה בלבד....

פורסם

למה להקפיץ דיון ישן ולא נחוץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים