עבור לתוכן

חיה של נגן, ה NEUROS II

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק.

לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים.

יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן).

החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה).

והדובדבן בקפצת זה המחיר !!!

300$ לדגם עם 60 גיגה ו 350$ לדגם עם 80 גיגה, זה ממש מחיר בדיחה לנגן כזה !!!!

http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4008143

בהחלט שווה בדיקה למי שזה מתאים לו :)

neuros_small.jpg

פורסם

בקשר לתמיכה יש לי נגן mx100 של קריאטיב שמציג עברית ללא שום עידכון

פורסם
  • מחבר

גם לנגני FLASH של IRIVER יש תמיכה בעברית, אבל לא מולם אני משווה... (קצת קשה להשוות נגן FLASH למפלצת הזו).

מן הסתם אני משווה את הנגן לנגני ה IPOD, IRIVER, RIO מבוססי הארד דיסק למניהם, שעד היום לאף אחד אין תמיכה נורמלית בעברית......

פורסם

פתיחת הFIRMWARE לא תיתן רק תוספות של שפות אלא תוספות של תמיכה כגון FLAC(אודיו מקובץ באיכות של CD בלי איבוד מידע בכ25 מגה לשיר) אולי סרטיים תוכנות וכו`

חוץ מזה עקרונית שינוי שפה יהיה שינוי כל הסטרינגים שהנגן מראה על המסך(בתנאי שתומך בUNICODE או ISO-8859-8 וכו)

זה דווקא דבר טוב להוציא את זה בOS.

פורסם
  • מחבר

אני אישית חושב שפתיחת FIRMWARE זה דבר לא טוב, במיוחד לא ע"י החברה (ובגלל זה כמעט אף חברה לא עושה את זה, פה זה מקרה חריג).

תחשוב מה קורה אם כל אחד משנה את הקוד של ה FIRMWARE, עושה מה שהוא רוצה, דבר שיכול לגרום להריסת החומרה, להריסת האפשרות לעדכן את המכשיר שוב, כתיבת וירוסים למכשיר וכו'... זה כאב ראש תמיכתי של החברות ברגע שהם משחררים את זה, לכן הם מעדיפים שלא. אם מישהו כבר עושה את זה לבד ופיראטי זה משהו אחר.

שינוי שפה זה לא פשוט, דבר ראשון כי מרביתם לא תומכים ב UNICODE וכו', וגם כמובן נדרשת כל הנושא של מעבר משמאל לימין, לימין לשמאל שזה חתיכת כאב ראש במכשיר כזה, למרות שמבחינתי נראה לי שפשוט לכתוב את שמות השירים וה ID3 TAGS מספיק לגמרי....

פורסם

נראה ממש נחמד, חוץ מהקטע של הבטריה

בטח להחליף זה סתם סיבוך וזה עולה הרבה

פורסם

עוד משו "קטן" שהם שחררו...

לחץ כאן

טוב שעוד חברות רואות את היתרון בקוד הפתוח.

פורסם

מאיפה בכלל החברה הזאת קפצה ?

פעם ראשונה שאני שומע עליהם ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים