עבור לתוכן

רוצה לקנות 6600GT AGP ALBATRON, יש משהו שאני צריך לדעת?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק.

אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה?

חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס?

תודה.

פורסם

אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק.

אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה?

חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס?

תודה.

הכוונה לכרטיס של אלבטרון...

תקנה של POINT OF VIEW:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode=375

פורסם
  • מחבר

אבל למה אני אמור להעדיף POV על ALBATRON?

חוץ מזה שאני קונה מחנות מסויימת שיש בה AGP רק של אלבטרון...

פורסם

*עריכה - תתעלמו ממה שרשמתי , היתי בטוח שהוא רשם 6800 GT , טעות שלי.

הקירור הוא סטוק מקורי של NVIDIA והוא קירור מצויין, אנשים פה פשוט תמיד אוהבים שיש משהו "משופר מהרגיל" ולפי זה קובעים את הסטנדרט (במילים אחרות הולכים כמו זומבים אחרי טריקים שיווקים). לא תתקל בשום בעייה עם הקירור הזה ואפילו תוכל לעשות אוברקלוק. מה שכן , עם קירור אחר וטוב יותר אולי תצליח להוציא עוד 2-4 אחוז ביצועים. זה כל הקטע של "להדפק" בשבילך.

קנייה נעימה.

פורסם

גם אני רוצה לקנות את אותו כרטיס...

השאלה שלי היא האם כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח (בנועה מחשבים) בשביל ה6800? האם ה-200 ש"ח שווים את ההשקעה הנוספת?

פורסם

כן!

פורסם

יש לי עוד שאלה...

אני לא מבין למה הכרטיס מגיע רק עם 128 מגה זיכרון? למה לא שמו בו 256?

יש כרטיס 6600GT או 6800 או משהו דומה, שיש לו 256 מגה זיכרון? נראה לי שזה יעלה את הביצועים בצורה דיי משמעותית...לא?

פורסם

יש משהו מאותו כרטיס רק יותר זול אולי?

פורסם

יש לי עוד שאלה...

אני לא מבין למה הכרטיס מגיע רק עם 128 מגה זיכרון? למה לא שמו בו 256?

יש כרטיס 6600GT או 6800 או משהו דומה, שיש לו 256 מגה זיכרון? נראה לי שזה יעלה את הביצועים בצורה דיי משמעותית...לא?

בעתיד אני מאמין שנראה גירסאות עם 256 , אך זה בהחלט לא ישפר משמעותית את הביצועים , לפחות לא כרגע עם המשחקים של היום. כרגע את השיפור תראה עם שימוש בפילטרים גבוהים ורזולוציות גבוהות במשחקים חדישים , אך ה 6600GT לא מסוגל גם ככה להריץ משחקים אלו ברמה כזאת ובצורה חלקה , אז מראש 256 מגה די מיותרים לכרטיס כזה , ואני מאמין שגם בעתיד הקרוב.

פורסם

האם באמת שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בכרטיס מסך...?

אני לא יודע איך בדיוק להחשיב את עצמי, אם אני גיימר רציני או לא...כי כרגע יש לי מחשב דיי גרוע שאני לא יכול לשחק בו את המשחקים החדשים...

אז באמת שווה להשקיע כל כך הרבה כסך בכרטיס מסך? למה לא לקנות אחד נחמד ב600-800 ש"ח? הוא יריץ את כל המשחקים דיי חלק, לא? (בלי פילטרים)

פורסם

כנראה אתה לא כזה גיימר , כי גיימרים מחדשים את המחשב שלהם דיי הרבה או לפחות דואגים שהוא יהיה בדרישות המקס של המשחקים של היום....

וכמו שאמרו כן עדיף ה 6800

אבל אתה לא נראה לי כזה גיימר כבד אז 6600GT בהחלט יספיק לך לשחק את המשחקים החדשים (בתנאי שיש לך איך שהוא משחשב שיסחוב אותם בין amd xp2000-p4 2giga)

פורסם

אני הולך לעשות שידרוג בכלל לכל המחשב ואני גם משדרג ללוח חדש ולמעבד AMD 64 3000 או 3200

אני לא יודע אם כדאי להשקיע כל כך הרבה בכרטיס מסך...

אם אני אקנה משהו יותר זול ברמה של X600 או משהו כזה, אז הוא יריץ חלק בכל זאת את כל המשחקים?

פורסם

אני ממליץ בחום על 6800 של אלבטרון עזוב שטויות פשוט תשקיע וזה לטווח הארוך ופילטרים זה קריטי לרמת התצוגה ברגע ש"מתרגלים" אליהם בלעדיהם זה ממש מכוער

פורסם

גם ל-6600GT יש בעיות רציניות עם רזולוציות גבוהות משום מה :s05:

עדיף להשקיע עוד כמה מאות ולקנות 6800 רגיל. :smile1:

פורסם
  • מחבר

אפשר לפתוח צינורות ל6800 כדי שיהיה GT?

יש בזה סיכון? אפשר להחזיר לאחור אם לא עובד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים