עבור לתוכן

משהו מוזר קרה לי, צריך עזרה , חושד בספק החדש

Featured Replies

פורסם

אתמול החלפתי את הספק הג'נרי הישן (4 שנים) בג'נרי חדש 500W

וכרגע קרה לי משהוא מוזר המחשב כאילו כבה והפעיל את עצמו מחדש

אני חושד בספק , כנראה הוא הפעיל מערכת הגנה של הלוח אם נגד בעיות מתח

עיזרו לי

המתחים נכון לרגע זה:

5- 4.82

3.3- 3.26

12-12.05

מה זה עוד יכול להיות?

פורסם

זה קורה הרבה?

במיוחד במשחקים או סתם?

פורסם

ג'נרי?!

השתגעת?!

תחליף אותו..

הוא ספק גרוע מאד.

כל הגרסאות שלו.

פורסם

כדאי שתחליף למשהו לא "ג'נרי"...

ולזה מעליי... לספקים ג'נרים אין גירסאות... ספק ג'נרי זה ספק שאין לו "אמא" כלומר חברה לא ידוע או לא מנוסה בתחום מייצרת אותו

פורסם

סורי,

לא ידעתי.

מה שכן,

שמעתי עליו ביקורות "טובות" "טובות מאד"

פורסם

כן כן.. ג'נרי פה כשם תואר ולא כשם עצם. בהודעת הפתיחה נאמר "הספק הג'נרי" ולא "הספק של ג'נרי" או "הספק ג'נרי".

זוהי לא חברה שקוראים לה ג'נרי, פשוט ישנם המון ספקי כח שסתם זורקים עליהם מדבקות ומוכרים אותם ולכן ספק שכתוב עליו שהוא מפיק 400Watt לאו דווקא מפיק 400Watt ואם גם כתוב Gyro או איזושהי חברה שאינה מוכרת אז ברור לנו שהוא ג'נרי (לא ידוע, לא מוכר) ומכאן אנו מסיקים שהוא לא מייצר 400Watt אלא 300Watt בערך ואפילו פחות במקרים מסוימים. קיימים גם מארזים ג'נריים וגם עכברים ג'נריים, שום דבר אישי לגבי ספקי הכח. ואי אפשר לומר שום דבר טוב על רכיב ג'נרי (רכיב שהיוצר שלו אינו ידוע), אלא אם כן מדובר במקלדת ולבן אדם שאמר שהיא טובה לא היה לו ממש טעם וגם לא ממש משנה לו עם מה הוא מקליד.

אני מנחש ששמעת ביקורות טובות על "ג'נרי" מהמוכר בחנות או מהטכנאי גאון המחשבים שב"מעבדה".. :s07:

פורסם

לפותח הת'ראד, הבעייה קרתה פעם אחת או משתחזרת?

וישנם ספקים של חברות ג'נריות שהם דווקא כן בסדר למשתמש ביתי פשוט. מערכת שלא מעמיסה על הספק יכולה להסתדר שנים עם ספק ג'נרי אם מקפידים על הניקיון שלו, ולא כל מי שקונה ספק 500W צריך את זה.

פורסם
  • מחבר

קניתי ג'נרי כי בכל מקרה אני מוכר את המחשב עוד חודש, אבל זה לא העניין.

התקלה חוזרת מחדש כל פעם שאני אחרי הפסקה של כמה שעות

הוא מתחיל לפעול אחרי כמה דקות עושה ריסט (החשמל מופסק ומוחזר מיד) ואח"כ פועל כרגיל

יש לי רעיון אבל אני חושב שהוא לא הגיוני, בבית שלי קר אימים המחשב עושה COLD START ב20 מעלות פחות או יותר

אולי זה משפיע על זה?

עזרו לי

פורסם

קשה לי להאמין שזו הבעייה. אלא אם בבית שלך מאוד קר והמחשב שלך נמצא בתוך הפריזר... זה לא אוטו את יודע, הוא יכול לעבוד גם בקור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים