פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים ובשונה מהSLI של (3Dfx )nVIDIDA הdualGFX מאפשר חיבור מקבילים של כל כרטיס, מכל יצרנית, גם של ATi http://www.hkepc.com/hwdb/k8t890driversli-1.htm גרסאה מתורגמת: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fk8t890driversli-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 אם הלינק לא עובד תשתמשו במתרגם של אלטה-וויסטה, http://babelfish.altavista.com/ תתרגמו מסינית מופשטת לאנגלית.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים רק איך זה עובד? כמו שיש שני מעבדים ואז כל תראד מקבל מעבד אז כל דמות או חלק מהמסך מקבל הכרטיס או בדרך אחרת ?וגם ראיתי שבניגוד לנוודיה שמחלקים את האפיק של 16X ל שניים של 8X הם לא מחלקים אלא שאחד מקבל 16X והשני 4X
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים ה-SLI מפצל את העומס לשתיים, כל כ.מ אחראי על חלק אחד של המסך, אבל אם שני הכרטיסים שונים אז חצי מסך יקרטע והחצי השני לא? בטוח שהם עלו על משהו אחר, נחכה ונראה.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים הX800 בכלל יכול לעבוד במקביל עם כרטיס אחר או שרק 'כעיקרון' ניתן לחבר שתי כרטיסי מסך מכל הסוגים?
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר ה-SLI מפצל את העומס לשתיים, כל כ.מ אחראי על חלק אחד של המסך, אבל אם שני הכרטיסים שונים אז חצי מסך יקרטע והחצי השני לא? בטוח שהם עלו על משהו אחר, נחכה ונראה. הSLI לא בדיוק עובד ככה, המצב שאתה מתאר הוא מצב SFR או Split Frame Rendering, הדבר הזה הוא דיי בעייתי כיוון שהוא דורש Frame Buffer משותף, משהו שהוא איננו זמין במיוחד בקנפיגורציה הקיימת, לכן יש בלנדינג נוסף לפיירם באפרס של שני הכרטיסים. הדבר הזה יוצר מספר לא קטן של בעיות בפנקציות מסויימות של הAPI, בעקר כאשר מדובר בD3D. בנוסף יש עוד מצב לSLI שנקרא AFR או Alternate frame rendering במצב הזה כל כרטיס מרנדר פריים אחד בשלמותו, בזמן שהכרטיס השני מרנדר את הפריים הבא, כלומר, פריים 1 לGPU1 פריים 2 לGPU2 פריים 3 לGPU1 וכן הלאה. הדבר הזה פותר הרבה מהבעיות של הSFR והוא המצב האידיאלי לרוב המשחקים כיום, אך הוא מציג שיפור קטן יותר בביצועים ממצב SFR. בנוסף יש מצבים שהם שילוב של שני המצבים האלה, אך הם זקוקים לשיתוף פעלה מצד התוכנה ולכן לא זמינים במיוחד. הX800 בכלל יכול לעבוד במקביל עם כרטיס אחר או שרק 'כעיקרון' ניתן לחבר שתי כרטיסי מסך מכל הסוגים? כל הליבות של ATi הכל מהR300 תומכות בריבוי ליבות(multi chip), עד 256 ליבות בעיבוד מקבילי. נדמה לי שלא כיוון שאז יהיה לך שני דרייברים שונים מה הקשר? מערכות הפעלה כיום תומכות ביותר מכרטיס מסך אחד, אתה יכול להתקין מספר כרטיסי מסך PCI וכל אחד מהם יעבוד כמו גדול, בנוסף אתה יכול להתקין שני כרטיסי מסך PCIe על לוח עם אפיקי PCIe x16 ולהשתמש בשניהם, ללא SLI או כל צורה אחרת לעיבוד מקבילי. ההפיך הSLI של nVIDIA מונע ממערכת ההפעלה לזהות את הכרטיס השני, הOS והAPI מודעים רק לכרטיס אחד, ויחיד. הSLI של VIA יתמוך בשני כרטיסי מסך מסוגים שונים, בדיוק כמו הALX של Alineware שמפעיל 6800U וX800XTPE עם עיבוד מקבילי.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אתם יכולים להגיד לי מה זה בכלל ה sli הזה ומה via ו nvudua מנסות ליצור שהם מוציאות כאלו דברים בלוח האם?לא הבנתי כלום מזה
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר עיבוד מקבילי ע"י שימוש בשני כרטיסי מסך איננו נתמך ע"י מערכת ההפעלה או ע"י הAPIים הגראפיים שמשמים למשחקים.לכן כדי לאפשר עיבוד מקבילי צריך להשתמש בפתרונות חומרתיים/תוכנתיים אחרים. הSLI של nVIDIA מבוסס רבות על הRampage SLI של 3Dfx, לקונפיגורציה הבסיסית הוסף מצב של AFR(להסבר ראה את התגובה הקודמת שלי) כדי לפצות על בעיות נוספות שנוצרו בשל התקדמותם של הAPIים. הSLI של נבידיה מבוסס על אפיק פיסי שמחבר את שני הכרטיסים, ופתרון תוכנתי שמסופק ע"י הדרייברים. הפתרון של VIA מבוסס על אפיק פיסי שמובנה לתוך הלוח ופתרון תוכנית שמסופק ע"י הדרייברים של ערכת השבבים. הפתרון של AlineWare מבוסס על כרטיס נוסף שמחבר את האותות של שני הכרטיסים ותוכנה מיוחדת שלהם. חלק מהפתרונות פחות תלותיים בגורמים מסויימים ולכן פתוחים יותר לערבוב, הSLI של nVIDIA היא קונפיגורציה מאוד תלותית בASIC של הכרטיס, ואינה אפילו מאפשרת חיבור של כרטיסים מיצרנים שונים, וכמון שחיבור כרטיסים מדגמים אחרים גם אינו אפשרי.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים , ואינה אפילו מאפשרת חיבור של כרטיסים מיצרנים שונים, וכמון שחיבור כרטיסים מדגמים אחרים גם אינו אפשרי.יש סימוכין כלשהן לדבריך?
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר כן האתר של nVIDIA.Can I mix and match?No. NVIDIA doesnt support SLI on two different models or from different vendors. SLI supports configurations with the same model (i.e. 6800 Ultra) from the same vendor (Vendor XYZ).http://www.nvidia.com/page/pg_20040624928832.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.