עבור לתוכן

מפרמט מחר, רשימת תוכנות להתקנה , זקוק לעצות ותוספות

Featured Replies

פורסם

מחר יהי הפירמוט השנתי

והנה מה שבחרתי שיהיה על המחשב לאחריו:

microsoft office xp

nod32 (לאחר התלבטות בינו ובין קאספארסקי) - אנטי וירוס , נחשב לאחד הטובים ביותר בעולם

sygate personal firewall pro - פיירוול

acrobat reader 6 - קריאה של קבציPDF

Azureus 2.2.0.0 - קליינט ביטורנט

DivX 5.2.1

Firefox 1.0 - דפדפן אינטרנט

gspot 2.2.1 - בודק קידוד, אומר לך בדיוק באיזה קידוד משתמש כל קובץ וידאו

HijackThis 1.99

ICQ 4

LionHeart Codecs Pack v1.3

QuickTime

speedfan 4.18

sysmetrix-3.20

Thunderbird 1.0 - דואר אלקטרוני

WinRar 3.41

xp-AntiSpy 3.92

stinger v2.4.6 - אנטי וירוס קטן ושימושי

winamp507_lite

AD-AWARE PRO

Daemon Tools 3.47

ACDsee classic

* CCleaner v.1.16 - מנקה חרא (זה השם שלו)

ASTON - SHELL במקום שהאקספלורר

לא מתקרב לשום דבר שרשום עליו SYMANTEC

אנא תוסיפו עוד תוכנות מומלצות

וגם במידה ואין ברשימה את גרסת התוכנה העדכנית ביותר עדכנו אותי

פורסם

windows media player 10

spybot 1.3

ad-aware6

פורסם

CCleaner v.1.16

עריכה : תוריד גם את AVG כתוכנת אנטי-וירוס נוספת בחינם. ( שתיים זה תמיד ביחד )

וגם את Aluria's SpyWare Eliminator תוכנה להסרת ספייוור הטובה ביותר לפי הסקרים.

http://www.anti-spyware-review.toptenreviews.com/

פורסם

Nero 6

פורסם

Norton antivirus 2005.

ולא להפעיל שתי תוכנות AntiVirus ביחד, זה מפגר, כבד ולא יעיל.

עיצה שלי, קח SCREENSHOT של הDESKTOP והPROGRAM FILES ותתקין אחרי הפירמוט כל מה שאתה יודע במאה אחוז שאתה צריך באותו רגע ותוכנות שאתה משתמש בהם כל הזמן או דברים כמו OFFICE ואל תתקין זבל שאתה לא צריך ואולי תשתמש בו.

לי אישית יש במחיצה השנייה ספריית PROGRAMS עם עשרות קבצי התקנה של דברים שאני צריך ותוכנות שאני עובד איתם ואחרי כל פירמוט אני עושה שם סבב ומתקין הכל בטיל.

פורסם

Mv2Player

לסרטים עם כתוביות התוכנה הכי הכי...

פורסם

nod32 אחלה אנטיוירוס לטעמי, לא מכביד על המערכת, יעיל ומסודר.

הבעייה עם קספרסקי שהוא מכביד בצורה מוגזמת על המעבד (בעוד שנורטון מכביד על הזכרון)

לא הייתי ממליץ לך להתקין שום חבילת קודקים כלשהיא עדיף שתתקין בנפרד: XviD, DivX, AC3 Filter, 3ivx, Ogg Vorbis

אגב אף פעם לא הרגשתי צורך בשום פיירוול ::)

פורסם

Mv2Player

לסרטים עם כתוביות התוכנה הכי הכי...

אכן התוכנה הכי טובה והכי יעילה ! אני כבר שנים משתמש בה

עוד תוכנה טובה שאני משתמש בה גם שנים היא SpeedUpMyPc , נכון שיש לה שם של ערוץ הקניות אבל היא גם תוכנה מאוד שימושית לניקוי הזיכרון (אני משתמש בה מהתקופה שהיה לי 128 ראם ועד עכשיו שיש לי 1024 ראם עדיין...) אחד הדברים הכי טובים בה הוא שיש לה צג מוניטור בסרגל הכלים שמראה אחוזי ניצול של כל סוגי משאבי המערכת כגון זיכרון\מעבד\דיסק קשיח\אינטרנט וכו'  מה שמאוד שימושי למשל כשאתה יכול

לראות אם יש עומס על המעבד או לא כדי לא סתם להכביד עליו עוד יותר

עוד תוכנה טובה היא Avant  שזהו דפדפן מבוסס אקספלור מאוד שימושי מבין אלה שמבוססים על האקספלור

בקשר ל eNule אני משתמש ב NeoMule הרבה יותר טוב... תעשה חיפוש באימיול

ותוכנה להורדה מ HTTP היא  DAP אחלה תוכנה אם אתה לא מכיר

-------------------------

נ.ב אתה יכול לרשום בבקשה איזה משפט ליד כל תוכנה שאנשים יוכלו לדעת על מה היא בכלל ?

פורסם

עוד תוכנה טובה שאני משתמש בה גם שנים היא SpeedUpMyPc , נכון שיש לה שם של ערוץ הקניות אבל היא גם תוכנה מאוד שימושית לניקוי הזיכרון (אני משתמש בה מהתקופה שהיה לי 128 ראם ועד עכשיו שיש לי 1024 ראם עדיין...) אחד הדברים הכי טובים בה הוא שיש לה צג מוניטור בסרגל הכלים שמראה אחוזי ניצול של כל סוגי משאבי המערכת כגון זיכרון\מעבד\דיסק קשיח\אינטרנט וכו' מה שמאוד שימושי למשל כשאתה יכול

CTRL+ALT+DEL

קשר לפירמוט, ברגע שאני מפרמט אני שומר רק רק את התוכנות הממש חשובות כמו פוטושופ האופיס ונרו, בפעם האחרונה אפילו וויתרתי על האנטי וירוס (5 שנים לא היה לי ווירוס) וגם אנטי ספאם למינהם אין לי מספיק פיירפוקס.

כל שאר התוכנות שתמיד צירך כמו WINRAR למשל אני מוריד, זה ממילא חינם ועדיף להוריד חדש.

עכשיו אחרי חודשיים לאחר הפירמוט המחשב משתמש ב125-130MB בPF usage אחרי הפירמוט זה היה 95MB, זה נותן שיפור ביצועים ענקי למחשב יש גם שיפור במשחקים.

עם כל כך הרבה תוכנות שאתה הולך להתקין אני חושב שאתה תעמיס הרבה יותר מדי על המחשב ממה שבאמת צריך.

פורסם

אכן התוכנה הכי טובה והכי יעילה ! אני כבר שנים משתמש בה

עוד תוכנה טובה שאני משתמש בה גם שנים היא SpeedUpMyPc , נכון שיש לה שם של ערוץ הקניות אבל היא גם תוכנה מאוד שימושית לניקוי הזיכרון (אני משתמש בה מהתקופה שהיה לי 128 ראם ועד עכשיו שיש לי 1024 ראם עדיין...) אחד הדברים הכי טובים בה הוא שיש לה צג מוניטור בסרגל הכלים שמראה אחוזי ניצול של כל סוגי משאבי המערכת כגון זיכרון\מעבד\דיסק קשיח\אינטרנט וכו'  מה שמאוד שימושי למשל כשאתה יכול

עוד תוכנה טובה היא Avant  שזהו דפדפן מבוסס אקספלור מאוד שימושי מבין אלה שמבוססים על האקספלור

בקשר ל eNule אני משתמש ב NeoMule הרבה יותר טוב... תעשה חיפוש באימיול

ותוכנה להורדה מ HTTP היא  DAP אחלה תוכנה אם אתה לא מכיר

-------------------------

נ.ב אתה יכול לרשום בבקשה איזה משפט ליד כל תוכנה שאנשים יוכלו לדעת על מה היא בכלל ?

Can you give specific version ?

פורסם

Can you give specific version ?

of what ?

SpeedUpMyPc v2.04 (**eMule**)

Avant - check the website it's free

NeoMule -  search in emule ... it's 3.0

DAP - check in emule the last ver'

פורסם

כמה דברים שלא הוזכרו כאן:

Spybot - Search & Destroy - תוכנה להסרת spywarים ומציקים מהווינדוס.

Kaspersky Anti-Hacker 1.7.130.0 - פירוול מעולה שלא לוקח משאבים מיותרים ולא מציק.

Webroot Window Washer 5 - תוכנה למחיקת קבצים זמניים וכדו'...

CDBurnerXP Pro - רבים ימליצו לך על נרו,אבל אני לא מוצא שום חיסרון בתוכנה הזאת,היא מעולה בשבילי,והיתרון בה שהיא חינמית.

VLC media player - נגן מעולה,קוד פתוח וחינמי התומך בכל הפורמטים (אם אני זוכר נכון),וכן יכול לנגן קבצים שלא היסתיימה הורדתם ,

(בהרבה יותר טוב מה- AVI Preview. )

פורסם

FlashFXP :xyxthumbs:

פורסם

מה זה flashFXP?

פורסם

תוכנה שבעזרתה מעלים לשרת( אם יש לך..) כל מיני דברים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים