פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים במהלך השבוע האחרון, יש מאמץ בינלאומי לסגירת אתרים שנותנים לינקים להורדות לא חוקיות של קבצי TORRENT, להלן רשימת האתרים המרכזיים שנסגרו (או סגרו):http://www.slyck.com/news.php?story=625וכמובן SUPERNOVA...הנה FAQ קצר שמסביר למה הוא סגר, ואיזה אלטרנטיבות יש:http://www.silentdragz.net/suprfaq/מעניין איזה השפעה ארוכת טווח תהיה ל CRACKDOWN הנוכחי (אם בכלל)...
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים זה פשוט לא ייאמן, האתר הזה היה פשוט גן עדן, אין שום סיכוי שבעולם שהם יחזרו כמו האתר THEISONEWS?
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אתרים יקומו, ואתרים ייפלו אבל IRC חי תמיד וד"א, קהילת אימיול די נהרגה אחרי ש-SR נפל, ומי שטוען אחרת טועה. מה שכן, ל-BT היה תפקיד מכריע לדבר.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים IRC... כבר עדיף להשקיע ולהשיג FXP או FTP אבל לא משנה... מעניין אם יהיה לזה השפעה על WAREZFAW ו LIONETWORK (בד"כ שהיו מאמצים בינלאומים, תמיד גם ישראלים מעורבים בזה
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים *שיעול* ;Dתודה גבר ;Dחוץ מזה מצאתי עוד אתרים טובים רק צריך לחפש טוב... אומנם מהירויות לא כמו בטורנט ביטס אבל הרבה יותר טוב מאתרים אחרים שנסגרו וגם אחד #^&$%&ישראלי*&^*^% שפתוח :-X
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אוקיי לילה טוב לכולם, יש לי בשורה משמחת, לפני כמה ימים שאלתי אותכם אם יש מצב שהאתר יחזור, והיום אחרי חיפוש מעמיק לתחלופה לאתר היקר שנסגר לנו משום מה, מצאתי תחליף זהה לחלוטין אך כל מאגר הנתונים נמחק לגמרי וצריכים להתחיל הכל מההתחלה: אז ככה, האתר חזר עם כמה שינויים שלא ממש צריכים לשנות לכם אבל העיקר שהוא חזר! למנהלים, אין לי שום כוונה לעודד ווארז ואין לי כוונות רעות רק כואב לי על אלה שלא יודעים מה לעשות בלי האתר הזה אז בבקשה אל תראו את זה ככוונה רעה שלי. אז האתר הוא: www.torrentpimps.com תירשמו ותתחילו להעלות דברים יאללה להחזיר את ביטורנט לפעולה!!! לילה טוב לכולם!! :yelclap:
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אתרים יקומו, ואתרים ייפלו אבל IRC חי תמיד וד"א, קהילת אימיול די נהרגה אחרי ש-SR נפל, ומי שטוען אחרת טועה. מה שכן, ל-BT היה תפקיד מכריע לדבר. ושוב אני שואל, קהילת אימיול מתה כששייריאקטור נסגר? נורא נחמד מצדך לומר שמי שטוען אחרת ממך טועה, אבל אתה מדבר שטויות.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים חבר'ה מה אתם מתווכחים העיקר ש-BT חזרו!רק הבאסה היא שהאתר ריק כל ה-DATABASE נמחק להם וצריך להירשם מחדש ולהתחיל להעלות את הכל מחדש...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים BT לא הלך לשום מקום זה סגרו את suprnova זה לא אומר שסגרו את כל מה שקשור לביטורנט סתם נסגר אתר בין הדגוליםאבל בטח יצוצו הרבה חיקויים כמו פטריות אחרי הגשם.....לעדתי הכי טוב זה כל מנועי החיפוש האלו שיש .
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר תראו חברה פתחתי את התארד חשבתי 10 15 תגובות גגהגזמתם זה כל הזמן קופץ לי די!!!!סתם!ניסיתי כמה קישורים שהוצגו פה!לא מתקרב אפילו
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים תראו חברה פתחתי את התארד חשבתי 10 15 תגובות גגהגזמתם זה כל הזמן קופץ לי די!!!!סתם!ניסיתי כמה קישורים שהוצגו פה!לא מתקרב אפילותגיד את זה ראית או שאתה לא שם לב מה שאני רושם כאן ?www.torrentpimps.com
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים האתר נוצר לא מזמן, אז קצת סבלנות!!!אני ממש לא מבין איך עדיין לא סגרו את הת'ראד הזה... כל כך הרבה קישוריות לווארז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.