עבור לתוכן

מה דעתכם על המערכת הזו ?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי אותה מתנה :)

חשבתי לשים אותה בחדר כהתחלה למערכת קולנוע ביתית בחדר (למי שמתעניין הAV8 זה לא בשבילי כ"כ) בעתיד להחליף אולי רסיבר ולהתקדם לאט לאט

מה דעתכם בנתיים ? ואם אני יחליף כרטיס קול (יש לי כזה שבא ON BOARD) למשו איכותי יותר ירגישו הבדל ?

dhc-md333.gif

פורסם

מה הדגם של המערכת? תוכל לתת קישור לאתר עם המפרט שלה?

Anatoli.

פורסם

אל תחשוב על כרטיס קול. לא חבל על הכסף ?

פורסם

ממתי השקעה בכרטיס קול טוב היא בזבוז של כספים?! אם יש לו כרטיס OB גרוע יעזור לו בהחלט להחליף לכרטיס איכותי יותר.

Anatoli.

פורסם

תלוי מאוד איזה כרטיס קול OB זה ..

לדוגמא אם זה SOUNDSTORM אז הוא יכול לחשוב שנית לפני שהוא מחליף כרטיס קול ..

פורסם

אם הוא שוקל כרטיס קול רציני שום OB לא יוכל להתקרב אליו, גם לא ה-SS.

Anatoli.

פורסם

למישהו יש השוואות לינקים של הבדלי איכות סאונד אבסולוטים (בבדיקה של יציאת סטאראו כמו MP3)... מה זה משנה אם אני מנגן MP3 דרך SB LIVE או SB AUDIGY או OB רגיל ?

פורסם

אם הוא שוקל כרטיס קול רציני שום OB לא יוכל להתקרב אליו, גם לא ה-SS.

Anatoli.

כמובן

אבל בשביל סאונד של מתחילים זה בסדר גמור ה SS

אם הוא רוצה להתקדם אז כמובן שישקול לקנות כרטיס קול איכותי

פורסם

כמובן

אבל בשביל סאונד של מתחילים זה בסדר גמור ה SS

אם הוא רוצה להתקדם אז כמובן שישקול לקנות כרטיס קול איכותי

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל אם אני מנגן MP3 מכרטיס OB או "איכותי" יותר ?

פורסם

ראשית כל יש הבדל גם בניגון MP3 עקב איכות טובה יותר של DAC.כמו כן, רוב האנשים שמשקיעים בכרטיס טוב יותר משתמשים לא רק בקבצי mp3.

Anatoli.

פורסם

דבר ראשון, זה באמת שאלה טובה עד כמה ה DAC של AUDIGY 2 טוב יותר משל איזה OB (אני מניח שיותר, אבל כמה ? 5% ? 20 %? ) ועד כמה בפועל זה בא לידי ביטוי בשמיעה בסוף.....

בדרך כלל אני רואה פה אנשים זורקים על ימין ועל שמאל, תחליף את הכרטיס קול (בלי בכלל לשאול מה השימוש העיקרי, MP3, משחקים, סרטים?)... אני לא בטוח שהעצה הזו נכונה ברוב המקרים.

פורסם

מסכים איתך שיש פה הרבה אנשים כאלה, אבל כל אחד ודעתו. חלק פשוט חושבים שכרטיס יפתור את הבעיות ברוב המיקרים, דבר לא נכון בחלק רחב מהמיקרים.

בקשר לאודיג'י 2, ה-DAC שלו לא איכותי במיוחד לעומת כרטיסים אחרים במחירו, אך הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר. עם זאת, לעומת OB הוא שיפור יחסית רציני. השוותי אותו (2ZS שלי) אל מול SS (מובנה אצל בן דוד שלי (שניהם הורכבו על אותו מחשב). והיה הבדל מכובד בעת האזנה לדיסקים מקוריים עם אוזניות ברמה גבוהה. עם זאת, פה יש גם את האיכות של הדיסק שגבוהה הרבה יותר מ-mp3, ואת הצורך בהגברת אוזניות ויכול בהחלט להגדיל את הפער (כמו גם להקטין אותו).

Anatoli.

פורסם

אכן, בדיוק חשבתי שגם ככה בטח לאנשים יש MP3 באיכות נמוכה, שזה הרבה יותר גרועה מכל DAC איכותי :)

מעניין אם יש מישהו באינטרנט שפרסם השוואת ניגון צלילים אבסולוטית של הכרטיסים, זה מעניין לראות את ההבדלים.

כרגע אני שומע דרך רמקולים USB ככה שה DAC נמצא בתוך ה SUB, הרמקולים הם MICROSOFT SOUND SYSTEM 80, לא להיט, אבל די טובים יחסית למתי שהם יצאו לפני כמה שנים, ואני שומע בהם מספיק טוב (עד לשדרוג הבא :) )

פורסם

למה אתה מתכוון השוואת ניגון צלילים אבסולוטית?

אם אתה מדבר על האאוטפוט של הכרטיס אפשר בקלות לבדוק את זה על ידי חיבור של לופ יוצא מהאודיג'י ומה-OB לכרטיס טוב יחסית שישפיע בצורה זהה על שניהם ואז לבדוק ברייט מארק מה בדיוק חוזר מכל. נכון שתהייה השפעה של הכרטיס המקליט, אך זו בדיקה יחסית פשוטה שבהחלט תיתן נקודת מבט טובה יותר על ההבדלים בין הכרטיסים השונים.

ד"א, מהבדיקה האחרונה של האודיג'י ברייט מארק האודיג'י עובד ב-20 ביט בלבד ולא ב-24 באמת, אך זה כבר לדיון אחר. ;)

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים