פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים בניתי בדיוק לפי ההוראות ומנסה לעבוד עם התוכנה UICE זה לא קולט לי אף שלט יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? השתמשתי בעינית אינפרא שונה ממה שיש בתמונות שיש במדריך היא בצבע ירוק וכתוב עליה מאחורה 621 S77 מישהו יודע אוליי אם יש לרגליים שלה סדר שונה או שהיא לא מתאימה בכלל למעגל הזה.. :
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים תמונה לא היית מזיקה.יש מצב שלא חיברת נכון את הכבלים וכו' אני ממליץ לך לעבוד על הסירטוט שוב ולבדוק איפה טעית.האם הגדרת ב UICE את המקלט כמו שצריך.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אם יהיה לך את דגם העינית נוכל לעזור יותר, מהמהספרים האלה לא ניתן ללמוד כלום על הרכיב - אני לפחות לא מכיר דגמים של רכיבים הממוספרים כך או רכיבי אינפרה בעלי מספר כזה.מדוע לא בשתמשת ברכיב שרשום במדריך ומאיפה השגת את זה שכן השתמשת בו?
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים לא יודע מה אצלך יש אבל אני בניתי וזה עובד חבל על הזמןדרך אגב יש לך אולי גירסה פרוצה של התוכנה הזאת?
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים לא יודע מה אצלך יש אבל אני בניתי וזה עובד חבל על הזמןדרך אגב יש לך אולי גירסה פרוצה של התוכנה הזאת?גם לי זה עובד מצויין.ובקשר לגירסא פרוצה אסור לדבר על זה בפורומים האלה. תקרא חוקים
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר הנה קצת תמונות(בתיקיה INFRA)http://photos.walla.co.il/liozlioz1קניתי את הרכיבים בחנות אלקטרוניקהמשהו כמו היפרטרוניקס כזה.. דרך אגב.. הסברשמתי פינים לחיבור ליציאת COMולעינית אינפראשיהיה אפשר לנתק את זה (יותר נוח לאן שאני צריך לחבר את זה..)ולא טעיתי שם בחיבורים בדקתי את זה כמה פעמים..
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אתה בטוח שמהצד השני זה קוים ולא טבעות?יכול להיות ששרפת את אחד החלקים בכך שאולי נגעת יותר מדי במגעים שלו..
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים אני מקווה שחיברת גם את הקבלים ולא רק הלחמת את זה ל פי סי בי.עכשיו תבדוק שאין ההלחמות לא נוגעות אחד בשנייה כך שיכול להיווצר מצב של קצר.בקשר לרכיב באינפה אדום הוא נראה נורמלי משו דומה לשלי.תבדוק את מה שאמרתי לך ושתלח פה הודעה.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר עבדתי לפי המדריך שיש בפורומים של אלקטרוניקה ומודינגולא ראיתי שם כלום על קבל..http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0זה ההודעה הרביעית או החמישית שם..
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים טעות שלי טעות שלי!!! התכוונתי לכבלים :-[ :-Xיענו חוט חשמל כבל.כאילו חיברת אותם מלמעטה יענו חיברת את ההלחמות ביחד כמו שזה צריך להיות? או שרק הלחמת?
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר בגלל זה שאלתי למה התכוונת בדיוקכן ברור שחיברתי את הכבלים והכללפי הסדר הנכוןעשיתי את זה איזה 5 פעמיםלא הגיוני שטעיתי כ"כ הרבה פעמים... :-\
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים כנראה אחד הרכיבים לא טובים. רוב הסיכויים שזה במקלט. אבל יכולם להית גם הנגד או הדיודה או המיצב מתח או הדבר הגול הגבוה הזה (שכחתי איך קוראים לו).-=עריכה=- תבדוק את סדר הרגליים האם הלחמת לפי הסדר? יכול להיו שלו הלחמת נכון את הדיודה אולי הפוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.