פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים הטלוויזה שלי מאד טובה לדעתי יש חדות טובה וצבעים יפים אבל רציתי לדעת אם היא נחשבת טובה. היא עלתה לי 3000 ש''ח והיא הכי שטוחה שאפשר.. הדגם הוא: 29SZ5SH אני כמעט בטוח שזה זה... אם אפשר תביאו לי מפרט על הטלוויזיה הזאת כאילו את הפרטים וכל זה.. ושיהיה גם תמונה שאני יוכל להיות בטוח שזה הדגם
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר שכחתי להוסיף שזה TOSHIBA דגם FLAT BOMBAאולי זה יעזור לכם..HOLY,עשיתי חיפוש אבל לא בדיוק מצאתי :-\
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר היי לא להעליב!!!!! למה פשוטה?! קטנה בטוח שלא אני בטוח שלך אין טוב מ 21 אינץ 29 זה לא גדול אבל זה לא קטן.בינוני. אל תדאג אני מתכנן לקנות עוד 5 שנים פלסמה (לפחות עד שהמחיר ירד) ואז נראה מי יצחק
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מה נכנסת ללחץ, מי העליב אותך, רק אמרתי עובדות.טלויזיה 29 נחשבת טלויזיה קטנה לקולנוע בייתי איכותי.ביקשת דעה וזה בדיוק מה שקיבלת.ממש לא מעניין אותי מה אתה חושב על הטלויזיה שלי ואיזה טלויזיה אתה מתכוון לקנות עוד 5 שנים.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים הטלוויזה שלי מאד טובה לדעתי יש חדות טובה וצבעים יפיםאבל רציתי לדעת אם היא נחשבת טובה.היא עלתה לי 3000 ש''ח והיא הכי שטוחה שאפשר..ואי... איזה ברור שזה יגרר לעוד דיון כמו הרמקולים....אם זה טוב לך למה לשאול ? כאילו ברור שזה משהו סטנדרטי כמו כל הטלויזיות שיש לאנשים בבית.... כמו שלרוב האנשים בבית יש מערכות קולנוע ביתי במחירים של 2000 ש"ח.. אבל אם תשאל פה ברור שיגידו לך שזה חרא......קיצר טלוויזיה סטנדרטית, אבל אם אתה מרוצה ממנה מה זה משנה ?!??
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר אה בעצם לקלונוע ביתי זה לא מספיק גדול 43 מתאים לקולנוע אבל הטלוויזיה טובה. עדיין כיף לראות בה סרטי DVD
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים הכל זה פונקציה של תקציב ! אני היתי הולך על מקרן אחורי אם היה לי כסף אבל במקום זה אני צריך לחסוך לכרטיס טלוויזיה :-*אפשר להנות מסרטים גם עם מסך של 17 אינץ' (תלוי עד כמה אתה מפונק)... פשוט שמים את המסך יותר קרוב חחחח מה שיוצר אשלייה של יותר גדול מין הסתםאני היתי מנסה במקומך את הטריק הזה שלקחו מסך LCD 15 פתחו אותו ועשו מימנו מקרן אחורי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.