עבור לתוכן

בעיה בלתי מזוהה בעת משחקים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים.

הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM.

ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (ומחקתי כל זכר לדרייברים הישנים). הבעיה עדיין קיימת.

בקשר לספק, יש לי כונן קשיח, צורב ודיוידי רום.. פנטיום 4 2.4GHZ. אה, וגם שני מאווררים. למיטב הבנתי, 360W זה די והותר בשביל המחשב..

אנא הצילו אותי.. מה הבעיה?  ???

פורסם

תנסה לבדוק אם ווינדווס מזהה את המסך שלך כראוי אני חושב שזאת בעיית תדרים שיש התנגשות בין הכרטיס למסך

פורסם
  • מחבר

עד היום לא היתה שום בעיה עם המסך והכרטיס הקודם.. ווינדוס מזהה את המסך.. כראוי? לא יודע מה זה אומר :\

HELP :(

פורסם

המולקס מחובר לכרטיס ???

פורסם
  • מחבר

המולקס מחובר לכרטיס ???

סלח לי על בורותי אבל מה זה מולקס?

המסך מחובר ישירות לכרטיס, הכבל מהודק עם הבגרים :[]

פורסם

מולקס= חיבור חשמל

פורסם
  • מחבר

אה. אז כן :[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים