עבור לתוכן

startup per user account

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בתור Administrator, איך אני יכול לקבוע איזה תוכנית תעלה עם ה- XP לאיזה משתמש (הרי אין RUN בריג'יסטרי לכל user)?

תודה מראש :cool2:

פורסם

לא נראה לי שניתן לעשות את זה.

בעיקרון ההבדל בין אדמין לבין משתמש רגיל הוא בהרשאה לתוכנות ולפעולות במחשב.

ווינדוס עדיין לא הגיעה לרמת תחכום כזאת שדבר כזה יתאפשר.

פורסם

למה אין RUN לכל יוזר ? מה זה בדיוק HKEY_CURRENT_USER ? זה שונה לכל משתמש ואתה יכול לשים ב RUN שלו דברים שאתה רוצה שיעלו רק לו....

פורסם
  • מחבר

למה אין RUN לכל יוזר ? מה זה בדיוק HKEY_CURRENT_USER ? זה שונה לכל משתמש ואתה יכול לשים ב RUN שלו דברים שאתה רוצה שיעלו רק לו....

CURRENT_USER זה המשתמש הנוכחי. אם אני נמצא ב- USER שהוא administrator (שזה בעצם אני), CURRENT_USER יהיה בעצם אני. וממשתמש שהוא לא administrator אי-אפשר לגשת לרג'יסטרי, קח שאי אפשר להגיע ל- CURRENT_USER שלו. :-\

פורסם

יש דרכים לעשות את זה ב-registry אבל למה לא להשתמש בספריית Startup שנמצאת אצל כל משתמש? (Documents and Settings\<user>\Start Menu\Programs\Startup).

פורסם
  • מחבר

יש דרכים לעשות את זה ב-registry אבל למה לא להשתמש בספריית Startup שנמצאת אצל כל משתמש? (Documents and Settings\<user>\Start Menu\Programs\Startup).

מפני שבספריית ה- STARTUP אין לי כלום (ואני לא מתכוון להתחיל להעתיק לשם כל מיני קיצורי דרך :nono:)

פורסם
  • מחבר

נו אז מה...? :sleep:, יש לך משהו בשבילי?

פורסם

לא כל כך הבנתי מה הבעייה עם השיטה של ספריית ה-startup? על כמה משתמשים אנחנו מדברים פה? דרך ה-registry זה יותר עבודה לדעתי.

בכל אופן, אתה מריץ regedit.exe, נכנס ל-HKEY_USERS, ובתפריט File בוחר ב-...Load Hive. שם אתה נכנס לספרייה של המשתמש שלו אתה רוצה להוסיף דברים ב-Run ובוחר את הקובץ NTUSER.DAT. אח"כ יפתח לך חלון קטן, תן שם את השם של המשתמש ותקיש OK. פתח את HKEY_USERS ותראה שנוסף לך שם מפתח בשם של המשתמש (מה שהקלדת בחלון הקטן). כנס ל-\HKEY_USERS\<username>\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\ ושם הכנס את התוכניות שאתה רוצה שיופעלו אוטומטית בשביל המשתמש הזה. לבסוף, בחר את המפתח החדש שיצרת, ומתפריט File, בחר ב-...Unload Hive והקש OK.

את כל זה אתה צריך לעשות עבור כל משתמש.

אם אתה עובד ב-Domain ולא ב-Workgroup, יש דרכים יותר מקובלות (והרבה יותר קלות) לעשות את זה (אבל אתה בטח עובד ב-Workgroup, לא?).

פורסם
  • מחבר

כן, workgroup, אבל יש בעיה, DR. bozo !!!!! :kopfpatsch:

ניסיתי לעשות את מה שכתבת, אבל אז השתנו ההגדרות של היוזר, כאילו הוא נפתח רק עכשיו:

תפריט ה- START השתנה, לא הופיע ה- quick launch, אפילו ה- Outlook Express פתח ספריה חדשה להודעות (הצלחתי לשחזר את זה למזלי)

למה זה לעזאזל?  :s05:

פורסם
  • מחבר

מפני ששכחת להגיד לי לעשות unload hive לאחר מכן... :bash:

פורסם

קודם כל מצטער שלא עניתי לך. שכחתי מזה. שנית,

...לבסוף, בחר את המפתח החדש שיצרת, ומתפריט File, בחר ב-...Unload Hive והקש OK.

פורסם
  • מחבר

צודק :kopfpatsch:.

תודה DR. BOZO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים