עבור לתוכן

הגנת drm

Featured Replies

פורסם

ברשותי נגן Mp3, כאשר אני מעלה לנגן שיר בפורמט wma, כשלשיר יש הגנת drm,הנגן כותב לי "format error".

איך אני יכול להתגבר על ההגנת drm?

פורסם

DRM = Digital Rights Management

אולי כאן תוכל למצוא את התשובה שלך.

פורסם
  • מחבר

אמממ....? אני לא המבין הכי גדול בכל הפורמטים וכל הדברים האלה, אז אני חושבב שלא הבנתי.

פורסם

ישנם נגני MP3 שתומכים ב WMA אך לתומכים ב DRM WMA (אך לא מציינים זאת במפורש). יש סיכוי מאוד גדול שלא תוכל לנגן שירים מוגנים במכשיר, תצטרך איכשהו להסיר את הגנן ה DRM מהשיר או להמיר אותו ל MP3....

אולי תפרט איזה מכשיר זה.

אם למכשיר אין שעון פנימי (כזה שהוא מראה לך את השעה), אז די בטוח שאין סיכוי לתמיכה ב DRM...

פורסם
  • מחבר

לא המכשיר לא תומך wma-drm הוא יכול לנגן שירי wma רגילים אבל לא עם הגנת drm, בקשר להמרה, ניסיתי 3 תוכנות שונות של ממירים, אבל כולם מסרבים להמיר בגלל ההגנת drm,בגלל זה שאלתי אם יש תוכנה כלשהי שיכולה לפרוץ drm?

פורסם

מכיוון שלא היה לי נסיון עם WMA DRM אני פשוט יגיד שאסור לדבר בפורום על דברים לא חוקיים כמו לפרוץ :)

עכשיו באמת, אני זוכר שהיה תוכנות שפורצות את ההגנה אבל לא זוכר מי מה מו..... מה גם, כזה קשה להשיג את השיר שאתה רוצה בפורמט MP3 ?

פורסם
  • מחבר

אני חושש שכן, בקאזה כמעט ובלתי אפשרי למצוא את השירים, ואני לא יכול להשתמש באי מיול, כיוון שכל פעם שאני מנסה לפתוח פורטים בשביל ה-tcp, הראוטר שלי נופל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים