עבור לתוכן

מארז פשוט למודינג, איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

החודש אני קונה מחשב חדש מ- KSP ואני רוצה מארז פשוט שאני אוכל לעשות עליו מודינג.

יש לי כבר הכל משורטט + כל הרכיבים חוץ מקטודה.

איזה לקחת?

אני רוצה שהוא יהיה פשוט ומתאים למודינג :ס

ד"א, שמתי את הנושא פה כי אני הולך לעשות מודינג רצחני ואני צריך מארז שמודר השתמש בו ויכול להמליץ עליו D:

פורסם

כך משהו זול וגדול.. משהו כמו 200 ש"ח

פורסם

יד שנייה במצב טוב 100 :)

הרי במילא הוא הולך להשחיט אותו במודינג ::)

פורסם

יד שנייה במצב טוב 100 :)

הרי במילא הוא הולך להשחיט אותו במודינג ::)

בדיוק.. תקנה הכי זול כי אתה כבר הולך ללכלך אותו ...

פורסם

חפש בזיגזג / נעה מחשבים משהו.... אם אתה הולך לבצע מודינג רצחני,תיקח מארז ב- 150 ש"ח כולל משלוח.... אני לא חושב שצריך להשקיע יותר במארז...

פורסם

חפש סדיגדג / נעה מחשבים משהו.... אם אתה הולך לבצע מודינג רצחני,תיקח מארז ב- 150 ש"ח כולל משלוח.... אני לא חושב שצריך להשקיע יותר במארז...

מארז חדש כולל משלוח בחנות לא הכי זולה ב150 ש"ח?

הוא בטח לא הכי גדול שאפשר..

בטח כמו במחשב פנטיום 1 שלי :nono:

פורסם

צודק,המחיר שנתתי היה נמוך מידיי....

עשיתי חיפוש בזיגזג ומצאתי לך את מארז כולל ספק כוח (של HEC)

לחץ כאן

פורסם

חברה, תסלחו לי אבל ההצעות שלכם מזה לא ענייניות :bash:!

קנה מארז עם כמה שפחות עיוותים ועיקומים של הפח, פאנל קידמי "חלק", בלי ידית, בלי חלונות... בלי קשר למחיר! (יש כאלה שיעלו גם 400 ש"ח! תדאג שיהייה לך ספק טוב, ובד"F גם הפח יותר איכותי... לא יתפרק/ יתעקם גם אם תשאיר רצועות צרות וחלקים קטנים...)

פורסם

חברה, תסלחו לי אבל ההצעות שלכם מזה לא ענייניות :bash:!

קנה מארז עם כמה שפחות עיוותים ועיקומים של הפח, פאנל קידמי "חלק", בלי ידית, בלי חלונות... בלי קשר למחיר! (יש כאלה שיעלו גם 400 ש"ח! תדאג שיהייה לך ספק טוב, ובד"F גם הפח יותר איכותי... לא יתפרק/ יתעקם גם אם תשאיר רצועות צרות וחלקים קטנים...)

אם הוא קנה מחשב אני חושב שזה מגיע אם ספק. או שהוא יכול לקנות אחד טוב בנפרד.

למודינג פשוט מספיק לדעתי מארז יד שנייה במצב טוב.

נראה כמעט כמו חדש, ובמחיר מוזל.

הקטע של "רק חדש" לא תמיד נכון לדעתי.

פורסם

אל תתקמצן יותר מדי במארז נכון שאתה הולך לשחוט אותו אבל מארז זול מאוד תצתרך כל פעם לפתוח ברגים בשני הצדדים כדי לפרק משהוא HD וCD וזה מאוד מעצבן תלך על HEC זול הם באים עם ספק 300W טוב והמארז בפנים נחמד ומרווח דרך אגב HEC=COMOUCASE כך שההצעה פה למארז נחמדה אתה יכול להסתכל גם על ה6A19 שהוא בפנים אותו דבר (מסילות בולמי זעזועים לHD ופלופי וHD נשלפים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים