עבור לתוכן

ביקורת מסכי LCD בNRG.

Featured Replies

פורסם

נראת לי אחלה ביקורת, חשבתי אולי זה יענין אתכם.

הפתעתי לגלות שהסמסונג החדש קיבל ביקורת מאוד קשה, חשבתי שהוא מצוין.

לביקורת

פורסם

כל מי שמבין קצת יודע לא לקחת ברצינות את הביקורות של NRG

איזה ביקורת קיבל הסמסונג - אין לו רמקולים ו-DVI, שיקחו את ה-710TM שיש לו את שניהם, לא רציני.

למה אני לא מתפלא שהסוני וה-EIZO קיבלו את הציון הגבוה ביותר.

פורסם

אני באמת מופתע איך יכול להיות המסך שלי הכי טוב.

תמיד Q1234 אמר לי שיש לי מסך גרוע.

טוב לדעת שהוא טוב..

זה רק אומר שלא צריך תמיד להקשיב :lol: :lol:

אבל EIZO עקף אותו ואני לא מופתע כי עם רמת ניגודית של 1000:1 אז התמונה באמת תיהיה טובה :xyxthumbs:

פורסם

הנה ביקורת "קצת" יותר רצינית על הסמסונג

לחץ כאן

פורסם

וואו זה נראה מסך ממש טוב.

איזה דגם הוא?

אומרים שם שהם לא האמינו שזה מסך כזה טוב.

שהוא מגיע לרמה של CRT :xyxthumbs:

פורסם

ניתן לראות שהביקורת הזו חובבנית ביותר עקב העובדה הפשוטה שמסך ה-SONY S73 זכה בבחירת העורך עם איכות תמונה מעולה ויכולת הצגת אפור מושלמת. במציאות, המסך הזה מציג תמונה בינונית למדי ול-SONY אכן ישנם מסכים אשר מציגים אפור בצורה מושלמת אך זהו לא אחד מהם. אלו מסכים מסדרת ה-X.

בנוסף, במסך EIZO נתון הניגודיות שעומד על 1:1000 ממש לא קובע דבר שכן זהו גימיק למשתמש הביתי וטוב רק על מנת להציג ניגודיות ברמות בהירות גבוהות מאד (אולם גדול ומואר). המשתמש הביתי מגיע לרמות בהירות נמוכות הרבה יותר ועל כן ניגודיות 1:400 (ואף פחות) מספיקה בהחלט.

שים לב כי ה-SAMSUNG 710N קיבל רק מחמאות וקיבל ציון 8 עקב תג מחיר לא נכון.

שים לב כי לאורך כל הביקורת הייתה התייחסות בעיקר לנתונים היבשים על הנייר אשר בפועל אינם קובעים דבר.

פורסם

לפי דעתי אין חכם כבעל ניסיון אז לכל אלו שלא מאמינים

אני קניתי את המסך של סוני (רק את גרסה עם הDVI שזה S74 )

ואני מרוצה מכל דקה ואני הכי אובייקטיבי שיש אז לכל אלו שיש להם ספקות על הביקורת מוזמנים לראות ולהיוכח על

הביצועים המרשימים שלו בכל קנה מידה אפשרית

פורסם

לא מדובר כאן בחוסר אמונה אלא בנסיון. ראיתי את המסך במו עיני והוא לא הציג תמונה טובה יותר ממסכים אחרים במחירו (ואף בפחות). לאילו מסכים השוות אותו לפני/אחרי הקנייה?

פורסם

למה אתה מזלזל ב S73

מסך מצוין הוא מציג איכות גבוהה ביחס למחיר (2200)

הוא עוקף את האיכות של הבנקיו (חלקם)

אז בבקשה לא להגיד דברים לא נכונים :-\

פורסם

במחיר זה ניתן למצוא כיום אלטרנטיבות טובות יותר עם יציאת DVI.

שים לב כי לא אמרתי שהמסך לא טוב אלא שיש מסכים טובים ממנו. כמו כן, לא ציינתי כי הינו גרוע ממסכי ה-BENQ למיניהם. נא לא לסלף.

פורסם

טוב הבנתי אותך :xyxthumbs:

פורסם

ככה ראיתי את הכל הסוגים של LG 17' כולל את הסמסונג שהם בערך עם אותם נתונים וגם מציגים איכויות דיי

דומות מבחינת תמונה בהירות והכל

חוצמזה לא התעמקתי עם מירב היצרנים רק שהבנתי שהוויוסוניק גם מהמובילים אבל בחנתי והמחיר לא כלכך

הסתדר לכן סמכתי שוב פעם על המותג "סוני" וכן כל פעם שעשיתי זאת יצאתי מרוצה

ואני רק רוצה להוסיף כאן עוד פרט קטן שהיום עם כל היצרנים וכל החברות שבעצם משתמשות באותם רכיבים פנימיים אשר

רק המותג משתנה אז זה לא הכי חשוב אלא מידת השביעות רצון מהשירות שבא עם הרכישה וזה אני יכול לומר לך בבטחה

שאצל כל בן אדם זה שונה לכן אני יידבוק במשפט הידוע --- " על טעם ועל ריח ......להתווכח "

פורסם

אימרה זו אינה נכונה מכיוון שכל יצרן עושה את המודיפיקציות שלו בצורה שונה. קח לדוגמא את מסכי BENQ ו-VIEWSONIC: שתי החברות משתמשות בפאנל ה-AU OPTRONICS וגם במסכים עם פאנלים זהים בדיוק (אותם יחסי ניגודיות/בהירות/זמני תגובה) ניתן לראות את ההבדל לטובת ה-VIEWSONIC.

פורסם

אני הופתעתי לגלות שהבנקוי חברה טובה.

חשבתי שזאת סתם חברה בגלל שהיא לא מוכרת..

אבל עכשיו אני יודע שהיא טובה :)

פורסם

BENQ זה ACER לשעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים