עבור לתוכן

למה בעצם??

Featured Replies

פורסם

למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית??

אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית?

בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??

פורסם

דבר ראשון שנה את הכותרת ודבר שני אני חושב שפרספקט חוץ מזה שהוא לא נשבר (לא בדוק) יותר זול...

פורסם

פחות קל לעבוד עם זכוכית, יותר יקר, שביר

למה כן לעבוד עם זכוכית?

פורסם

פחות קל לעבוד עם זכוכית, יותר יקר, שביר

למה כן לעבוד עם זכוכית?

אפשר להזמין את הגודל המתאים , יש סכין מיוחדת לחיתוך זכוכית ,יותר זול ובהרבה -תחשוב מה יותר יקר נפט או חול ?.

זכוכית פחות נשרטת , לא תופסת אבק כמו פרספקס , יותר יפה .

החיסרון היחיד הוא שהיא שבירה וזהו , אבל אם יודעים כיצד לעבוד איתה אז מסתדרים.

בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??

תתכנן את החלון שלך , תזמין חתיכת זכוכית , ותחבר אותה עם חיבוריי מראה שזה כאלה זויות שמתלבשות על הזכוכית ומהצד השני תדביק אותן על הדלת מביפנים וזהו , יש באחד מן הפרוייקטים דוגמא של החיבורים שאני מדבר עליהם .

פורסם

מארז זה משו שתמיד אבל תמיד זז (לפחות אצלי ככה) פה שכחת לחבר מדפסת צריך לזיז. פה לא חיברת בורג צריך לזיז. העכבר התנתק צריך לזיז. ועוד מיליון שת דברים. זכוכית זה חומר שנשבר (אצל כולם זה ככה) ומשאיר לפעימם חלקים קטנים שפוצעים הורסים ועוד כל מיני שטויות. פרספקט זה חומר שאכן נשבר אך לא באותה קלת כמו זכוכית, יש עליו אפשרות לחרות צורות שונות, להבריג ברגים, יותר קל לעשות בו חורים (לגריל,מאוור וכו').

אני מניח זה עונה לך על השאלה.

פורסם
  • מחבר

אהה תודה על התשובה, אני ינסה לעשות את זה כי יש לי כבר חתיכת זכוכית בגודל מתאים בבית.

חשבתי לעשות את החלון עם זכוכית בגלל שזכוכית מיותרת כל אחד יכול למצוא, ופרספקט זה חומר יקר ונדיר יחסית, עד שהאלה מזידזיג 2000 שולחים לך את זה אתה מת.

חוץ מזה שפרספקט בא בדרך כלל בגדלים קבועים וזה די מגביל אותך כי אם נגיד יש לך מארז יותר גדול ממה מהגודל הזה...

דרך אגב יש דבר כזה פלקסיגלס?? זה אותו דבר כמו פרספקט?

פורסם

למה בעצם אינך מסוגל לנסח כותרת שתתאים לת'ראד?

על אף שהעירו זאת משתמשים אחרים בחרת להתעלם ובכך לאלץ אותי לנעול את הת'ראד.

רבותיי - אינני נהנה לנעול ת'ראדים אך ב-4 הימים האחרונים נאלצתי פשטה מגפה בפורום זה ובכותרותיו - קראו את חוקי הפורום ונסחו כותרת עניינית אין זה כ"כ קשה!

הת'ראד ננעל. לכשתרצה לשנות את הכותרת אתה מוזמן לפנות אליי ע"מ שאפתח אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים