פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש...אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר...ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCDבתודה מראשנועםנ.באשמח לתגובה מהירה
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים לדעתי קח CRT איכותי כמו F900P, MAG FD2 ,793MB. לדעתי CRT הרבה יותר טוב למשחקים,וסרטים!! אז הבנתי שאתה נעול על LCD... ;D טוב אז 3000 ש''ח אמור להספיק ל VP171 וויסוניק. שמעתי זה מסך מצויין למשחקים תחכה לעוד תגובות אני לא בטוח בזה.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים מחבר ה-VIEWSONIC הנ"ל כבר נמצא ברשימת שלושת המסכים שמהם אני אבחר...(דווקא את גירסת ה- 19").עוד משהו?מישהו?
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים יש גם איזה סאמסונג אחד ש HOLY קנה יש לו 600:1 וכל זהנראה מסך טוב תבדוק בקשר עליו שאני אני יחפש עוד מעט את שם הדגם ואז אני יערוך את ההודעה
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים Samsung 710TM!!!http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1457&scat=220&tcat=24
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים תקרא את הביקורות באתר של טום http://graphics.tomshardware.com/display/20041123/index.htmlלי הביקורות מאוד עזרו לגבש דעה לגבי המסך שאני אקנה בקרוב, והוא כנראה יהיה ה- Samsung 710TM.
פורסם 2004 בדצמבר 1620 שנים באתר nrg (מעריב) התפרסמה כתבה גדולה בנושא ואני מאמין שתמצא שם את מה שאתה מחפשקבל כתובת:[url=]http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/381/833/526.html
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים לא נראה לי שהם תודקים בכתבה הזאתאומרים שהמסך שלי שם הכי טוב זה יכול להיות ? (SONY S73)
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים הכתבה הזאת היא בולשיט אחת גדול והיא לא מקצועית בכלל אני לא הייתי מסתכל עלייה בכללאני ממליץ כמו שאמרו פה על ה710tm של סמסונג שהוא בהחלט מסך מאוד איכותי שיחזיק לך להרבה זמןיש לו 12ms שמאפשר לך לשחק במשחקים בלי לדאוג בכלל לגוסטינג והטקסט שלו נראה ממש טוב אחלה מסך בקיצורב1000 שח הנותרים תקנה לעצמך מסטיק
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים זה באמת מסך טוב אבל אתה לא חושבים שהיה עדיף VP171? אני יודע שוויסוניק תמיד עושים עבודה טובה
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר טוב...אז קודם כל תודה על התגובות אבל לגבי המסך הנ"ל של סמסונג (שכבר הספקתי לראות בתצוגה) אין על מה לדבר כי האחריות של סמסונג בארץ היא פשוט מחפירה שאפילו אם הצג היה בחינם לא הייתי לוקח רק בגלל העוגמת נפש!האחריות היא לפיקסל מת אחד ב-24 שעות הראשונות ולאחר מכן האחריות היא ל-15 פיקסלים מתים ואם יש לך כמה פיקסלים מתים מחוברים הם מחשיבים את זה כפיקסל מת אחד!!!(ישראל=חרא שירות).עכשיו בקשר לסוני S73 הוא מסך בהחלט טוב וגם הוא בשלישיה הפותחת שלי אבל קחו בחשבון שהפרסום ב-NRG הוא כלכלי בלבד שכן PC MEDIA העיתון הכי טוב בארץ למחשבים שעבדכם הנאמן מנוי עליו....מפרסמים כבר שנתיים שהצג הזה הכי טוב והכי משתלם אז בואו נגיד שמישהו אצל היבואן מנסה להיפטר מהמסכים שלו...בקיצר אני מחפש עוד משהו שהוא לא סמסונג ולא LG אלא משהו מקצועי יותר ובואו לא נפתח על כמה LG וסמסונג חברות טובות ....
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים סאמסונג חברה טובה יותר מ LG אבל אם האחריות כזאת גרועה כמו שאתה אומר אז אפילו אם הוא היהי עולה 1000 לא הייתי קונה אותו. יותר מקוצעי מסמסונג ו LG אני חושב שי רק שתים IIYAMA ו VIEWSONIC-זה החברה של המסכים הכי טובה שיש,אין יותר מקצועי מזה.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אחי בגלל שיש לך ויוסוניק לא אומר שהם יותר טובים ממישהולLG יש גם אחלה מסכים להציע לך במחיר הזה תבדוק באתר שלהם לעוד מידע גם לשארפ יש מסכים טובים אבל אני לא יודע אם אפשר להשיג אותם בארץ
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר ל-111111 ממש לא חכם לפי דעתי להיסתכל רק על נתונים שכן כל הנושא של זמן תגובה הוא לא בדוק שכן אין תקן אחיד למילישניות ככה שכל יצרן מפרסם בערך מה שהצג נותן ת'כלס!ככה שהדרך היחידה היא ללכת ולראות את הצג בחנות.ל-GUKO המצב הוא כזה שאני כנראה אקנה את ה-VIEWSONIC 19" אבל אין אף מקום בארץ שהוא בתצוגה לא הוא ולא ה- 17" כי היבואן לא מעוניין בכך...בקיצר אני בברוך
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים הוא ממש ממש מגזים היבואן הזה שאגב דיברתי עם נעה מחשבים והם טוענים שעד 5 פיקסלים הם מחליפים את המסך מוזר... לחיות עם 3-4 פיקסלים מתים זה אפשרי אבל לחיות עם 11 ????????? כנראה ביגלל שהיו אצלו הרבה החלפות כאלה הוא כנראה העלאה את רף הפיקסלים... אם יש לך את הגרוש בכיס...ואת האפשרות אז לך על חברה כמו אזו,סוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.