עבור לתוכן

מסך LCD "17 בסביבות 3K רק למשחקים!!-המלצות

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפושים של שנה (כן שנה) אחרי המסך "הכי טוב" למשחקים וסרטים בתחום ה- 3,000 ש"ח אני מיואש...

אני חייב את עזרתכם בלמצוא את המסך הנבחר...

ובלי קטעים של עדיף מסך CRT וכאלה כי כבר החלטתי על LCD

בתודה מראש

נועם

נ.ב

אשמח לתגובה מהירה

פורסם

לדעתי קח CRT איכותי כמו F900P, MAG FD2 ,793MB.

לדעתי CRT הרבה יותר טוב למשחקים,וסרטים!!

אז הבנתי שאתה נעול על LCD... ;D

טוב אז 3000 ש''ח אמור להספיק ל VP171 וויסוניק.

שמעתי זה מסך מצויין למשחקים :cool2:

תחכה לעוד תגובות אני לא בטוח בזה.

פורסם
  • מחבר

ה-VIEWSONIC הנ"ל כבר נמצא ברשימת שלושת המסכים שמהם אני אבחר...(דווקא את גירסת ה- 19").

עוד משהו?מישהו?

פורסם

יש גם איזה סאמסונג אחד ש HOLY קנה

יש לו 600:1 וכל זה

נראה מסך טוב תבדוק בקשר עליו שאני אני יחפש עוד מעט את שם הדגם ואז אני יערוך את ההודעה

פורסם

לא נראה לי שהם תודקים בכתבה הזאת

אומרים שהמסך שלי שם הכי טוב זה יכול להיות ? (SONY S73)

פורסם

הכתבה הזאת היא בולשיט אחת גדול והיא לא מקצועית בכלל אני לא הייתי מסתכל עלייה בכלל

אני ממליץ כמו שאמרו פה על ה710tm של סמסונג שהוא בהחלט מסך מאוד איכותי שיחזיק לך להרבה זמן

יש לו 12ms שמאפשר לך לשחק במשחקים בלי לדאוג בכלל לגוסטינג והטקסט שלו נראה ממש טוב אחלה מסך בקיצור

ב1000 שח הנותרים תקנה לעצמך מסטיק

פורסם

זה באמת מסך טוב אבל אתה לא חושבים שהיה עדיף VP171?

אני יודע שוויסוניק תמיד עושים עבודה טובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב...אז קודם כל תודה על התגובות אבל לגבי המסך הנ"ל של סמסונג (שכבר הספקתי לראות בתצוגה) אין על מה לדבר כי האחריות של סמסונג בארץ היא פשוט מחפירה שאפילו אם הצג היה בחינם לא הייתי לוקח רק בגלל העוגמת נפש!

האחריות היא לפיקסל מת אחד ב-24 שעות הראשונות ולאחר מכן האחריות היא ל-15 פיקסלים מתים ואם יש לך כמה פיקסלים מתים מחוברים הם מחשיבים את זה כפיקסל מת אחד!!!(ישראל=חרא שירות).

עכשיו בקשר לסוני S73 הוא מסך בהחלט טוב וגם הוא בשלישיה הפותחת שלי אבל קחו בחשבון שהפרסום ב-NRG הוא כלכלי בלבד שכן PC MEDIA העיתון הכי טוב בארץ למחשבים שעבדכם הנאמן מנוי עליו....מפרסמים כבר שנתיים שהצג הזה הכי טוב והכי משתלם אז בואו נגיד שמישהו אצל היבואן מנסה להיפטר מהמסכים שלו...

בקיצר אני מחפש עוד משהו שהוא לא סמסונג ולא LG אלא משהו מקצועי יותר

ובואו לא נפתח על כמה LG וסמסונג חברות טובות ....

פורסם

סאמסונג חברה טובה יותר מ LG

אבל אם האחריות כזאת גרועה כמו שאתה אומר אז אפילו אם הוא היהי עולה 1000 לא הייתי קונה אותו.

יותר מקוצעי מסמסונג ו LG

אני חושב שי רק שתים IIYAMA ו VIEWSONIC-זה החברה של המסכים הכי טובה שיש,אין יותר מקצועי מזה. :xyxthumbs:

פורסם

אחי בגלל שיש לך ויוסוניק לא אומר שהם יותר טובים ממישהו

לLG יש גם אחלה מסכים להציע לך במחיר הזה תבדוק באתר שלהם לעוד מידע

גם לשארפ יש מסכים טובים אבל אני לא יודע אם אפשר להשיג אותם בארץ

פורסם
  • מחבר

ל-111111 ממש לא חכם לפי דעתי להיסתכל רק על נתונים שכן כל הנושא של זמן תגובה הוא לא בדוק שכן אין תקן אחיד למילישניות ככה שכל יצרן מפרסם בערך מה שהצג נותן ת'כלס!

ככה שהדרך היחידה היא ללכת ולראות את הצג בחנות.

ל-GUKO המצב הוא כזה שאני כנראה אקנה את ה-VIEWSONIC 19" אבל אין אף מקום בארץ שהוא בתצוגה לא הוא ולא ה- 17" כי היבואן לא מעוניין בכך...

בקיצר אני בברוך

פורסם

הוא ממש ממש מגזים היבואן הזה שאגב דיברתי עם נעה מחשבים והם טוענים שעד 5 פיקסלים הם מחליפים את המסך מוזר...

לחיות עם 3-4 פיקסלים מתים זה אפשרי אבל לחיות עם 11 ????????? :pissed:

כנראה ביגלל שהיו אצלו הרבה החלפות כאלה הוא כנראה העלאה את רף הפיקסלים...

אם יש לך את הגרוש בכיס...ואת האפשרות אז לך על חברה כמו אזו,סוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים