פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אגב , ניתקתי וחיברתי את המסך לחשמל וזה עזר ,אבל עכשיו פתאום זה לא עוזר , מה לעשות ומה מקור הבעיה?????
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים יכול להיות שיש לך פין עקום...תרגע בנאדם.... ;D .... לא הפין הזה.... ;Dהפין בכבל של המסך....
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים יכול להיות שיש לך פין עקום... תרגע בנאדם.... ;D .... לא הפין הזה.... ;D הפין בכבל של המסך....
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מאד ייתכן שנשרף לך אחד הרכיבים בתוך המסך שאחראים לייצוב המתח או משהו בסגנון.לאו דוקא פין עקום.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים יש לי סוני ישן שמדי פעם עושה את זה ומכה חזקה בצד של המסך פותרת את זה. אל תביא פטיש או תוציא על המסך את הזעם שלך על זה שלא הצלחת להתקבל לנבחרת הקט-סל בכיתה ד' אבל מכה חזקה עשויה לפתור את הבעיה.
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים אולי תפסיקו לדבר על פינים עקומים??? ;Dזה באמת מתחיל להראות פה כמו קהיליית הגאווה...ביי, לא הייתי ולא ראיתם אותי פה! ;D
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים תחזק את המחבר... אם זה לא עוזר, שלח לתיקון/רכוש חדש. "יכול להיות שנגמר הצבע הירוק והאדום..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: הרס אותי הבחור שאז אמר את זה.
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים לי הייתה בעיה דומה עם המאג שלי...הכבל היה דפוק, כאילו, החוטים נהרסו לו מבפנים...תנסה להזיז זה את הכבל לכל מיני מצבים...או להחליף כבל אם הוא לא מחובר לך ישר לתוך המסך...
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מזכיר לי את ימי התמיכה טכנית שלי בנטוויזיון:לקוח : "אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט!!!"אחרי שעה של בדיקות מסתבר שלאדון אין מודם! לקוח : "מה, לא אמרו לי שצריך את הדבר הזה!!!"
פורסם 2002 ביוני 1923 שנים מזכיר לי את ימי התמיכה טכנית שלי בנטוויזיון: לקוח : "אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט!!!" אחרי שעה של בדיקות מסתבר שלאדון אין מודם! לקוח : "מה, לא אמרו לי שצריך את הדבר הזה!!!" :lol: :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.