פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים ערב טוב לכולם לפני כ-4 ימיים , פתאום , ללא כל ביצוע או התקנה מיוחדת של תוכנה או משהו מיוחדנעלמו לי הכוננים של הצורב והסידי מהמחשב שלי ניסיתי לחבר מחדש , להוריד את הדרייברים מה-DEVICE MANAGER ולהתקין שובאך אני מקבל תמיד 2 סימני קריאה צהובים על 2 הכוננים !!רק לציין שהם עובדים בטוח כי בדקתי והם עולים ב-DOS עם דיסקט BOOT !!!רק ב-WINDOWS אני לא רואה אותם !!אם משהו מכיר את הבעיה או וירוס או לא יודע מה זה , אנא ממכם עזרו לי אני מיואש !! רק לציין שהצורב הינו SCSI עם כרטים ולא על אותו כבל של ה-CDבתודה מראש TOCHKEL
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים פורמט זה הפיתרון רק אחרי שהכל נכשל.תנסה את זהhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;320553
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים מחבר תודה רבה גבר על הנסיון אבל אין לי את ה-REGISTRY KEY שהם מדברים עליו והם רושמים שאם אין לי את מה שצריך להיות אז ללכת לעשות את השיטה השניהאבל ניסיתי גם אותה ולא הולך !!בא לי למות יש לי איזה 5 ג'יגה שאני חייב לצרוב ולא יכול כי אין כוננים :-(עוד רעיונות לפני פרמוט ???תודה
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים לא חייב לפרמט אפשר לעשות התקנה מתוקנת ,וכן יש עוד רעיון לפחות אם הסרת את easy cd creator לפני שזה קרהלחץ כאןאגב אולי אתה צריך להפעיל מחדש ובגלל זה מה שרשום בלינק הראשון עדיין לא השפיע
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים מחבר תודה רבה אבל כבר עשיתי RESTARTS אחרי ההסרה ואחרי ההתקנה של הדרייבריםאם היה לי את הקובץ רג'יסטרי אז הכל היה נראה אחרת.כתבתי את ההודעה רק אחרי שהסרתי את הכוננים ואתחלתי את המחשב והתקנתי שוב ופשוט כלום !!!תודה לכם כולם על העזרהאפשר להתקין WINDOWS על מה שיש לי עכשיו מבלי לאבד את מה שיש לי עכשיו ?
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים אם היה לי את הקובץ רג'יסטרי אז הכל היה נראה אחרת.תהנה,מצורף להודעההקלק על הקובץ reg פעמיים ולחץ על yes/כן והפעל מחדשאפשר להתקין WINDOWS על מה שיש לי עכשיו מבלי לאבד את מה שיש לי עכשיו ?כן ,אפשר לעשות התקנה מתוקנת,תצטרך להתקין תservice pack עוד פעם אם ההתקנה לא משולבת אם זהלחץ כאן[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים מחבר אתה גדוללללללללללללללללללללללל !!!!!!!!!!הקובץ פתר הכל בשניה !!!! אתה תותך על גבר !!!!!!מודה לך מאוד אח שלי יקר אם אוכל לעשות משהו בשבילך רק תגידמשתחווה גברשוקראן !!!
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים דבר ראשון, האם הקובץ הזה יסדר לי את הבעיה גם על WINDOWS 2000דבר שני, מאיפה הקובץ הזה, יש אתר שמסביר מה הוא עושה במפורט?
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים קודם כל תודה על כל המחמאות ;Dדבר ראשון, האם הקובץ הזה יסדר לי את הבעיה גם על WINDOWS 2000לא בטוח כי לרגיסטרי של זה ב2000 יש כמה דברים שונים,אולי אין לך צורך בקובץ הזהלפותח התראד היה צורך כי לא היה לו את זה ברגיסטרי אולי אצלך המקרה שונהכנס ל start>>run / התחל>>הפעלה ,רשום regedit והקש אנטרכנס ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}מחק את LowerFilters והפעל מחדש,אם הענף הזה לא קיים אצלך ברגיסטרי אז הורד את זה [לחץ כאןדבר שני, מאיפה הקובץ הזהמאצלי,נכנסתי לענף הרגיסטרי שתואר באתר של מיקרוסופט וגיביתי אותואחרי זה ערכתי אם notepad ומחקתי את ערך הLowerFilters כפי שהומלץ באתר של מיקרוסופטיש אתר שמסביר מה הוא עושה במפורט?לא שידוע ליעריכה סמן אם העכבר את השורת של הhkey local machine כדי לראות את כולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.