עבור לתוכן

איזה מחשב לקנות?

Featured Replies

פורסם

אתה כתבת לי שאני מטומטם. ושים לב, מי שמטומטם פה זה אתה, כי אתה כתבת "מתומתם" בצורה כזו מגעילה עם הכי הרבה שגיאות כתיב שיכולות להיות במילה הזו.

אז עדיף לך לא לכתוב שטויות סתם.

וייתכן ואתה גר בירוחם ואתה שזה דרעק, שאתה כותב לי שאני גר שם.

MERCI :)

• תגובות 68
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמתי לב שטעיתי לא היה לי כוח לתקן אבל בכל מקרה ברור שamd יותר טובים משום מה יש לי הרגשה שקניתה לא מזמן מחשב אם אינטל 3.0 ואתה מפחד להתאכזב שיש מעבד יותר טוב ויותר זול אז פשוט אל תדבר שטויות!!!

פורסם

אתה כתבת לי שאני מטומטם. ושים לב, מי שמטומטם פה זה אתה, כי אתה כתבת "מתומתם" בצורה כזו מגעילה עם הכי הרבה שגיאות כתיב שיכולות להיות במילה הזו.

טוב דיי!

הגעת לפה ועשית הרבה בלאגן עכשיו תשתוק עד שתצבור ניסיון הולם לכל הדיבורים שלך!

פורסם

וייתכן ואתה גר בירוחם ואתה שזה דרעק, שאתה כותב לי שאני גר שם.

אתה יודע... לפעמים אנשים כותבים מהר וטועים לא בכוונה.. ולא כמוך כותב אות אות עם אצבע אחת.....

וכבר נקבע על פי השטיות שאתה מדבר שאתה לא יודע כלום אז באמת אבל באמת עדיף שתסתום ת'פה

פורסם

http://images.anandtech.com/graphs/athlon%2064%20fx55_10180471040/5064.png

תכנס ותקרא אתה לא שם לב שמעבד שעולה 900 שקל amd3000מנצח מעבד של 2400 שקל אינטל 3.6

איזה טיעון יש לך נגד זה.

ה3.6 עולה בסביבות ה-4700 וזה עדיין בושה.

אם יש פה משהו מוחץ זה שהאטלון 3200 שמחירו 1250 לוקח תמעבד של אינטל 3.4 אקסטרים אדישן שמחירו 6000 שקל.

פורסם

ה3.6 עולה בסביבות ה-4700 וזה עדיין בושה.

אם יש פה משהו מוחץ זה שהאטלון 3200 שמחירו 1250 לוקח תמעבד של אינטל 3.4 אקסטרים אדישן שמחירו 6000 שקל.

אתה צודק ב1000% אני לא מבין איך אפשר לדבר על amd כאילו הם זבל ואינטל טובים לפי מה שרואים פה המעבדים של אינטל זה הדבר הכי לא משתלם בעולם.

פורסם

עכשיו אכתוב לכם משהו, אני יודע טוב מאוד שהמעבד +amd athlon 64 bit 3000 קורע את אינטל בכמעט כל הדברים, ושהוא תותח לעיבוד גרפיקה של משחקים למרות שהוא(1800MHZ (s939 כי הוא פועל בכלל בטכנולוגיה אחרת משל INTEL, שיודעת ליעל את מהירות העיבוד של AMD הרבה יותר טוב מטכנולוגיית העיבוד של INTEL. ואפילו מעבדים הרבה פחות טובים מהמעבד הנ"ל של AMD קורעים את אינטל ברוב הדברים!

את כל הדברים האלה אמרתי לחברי, והוא לא האמין לי, אז בכדי להוכיח לו שדיברי נכונים כתבתי כאן את ההודעה בכדי שיראה את דעתכם על דעתו בנושא...

עזרתם לי מאוד לשכנעו, ואני מאמין שעוד הרבה (שחושבים אותו הדבר כמו שחברי חשב) יקראו את ההודעה ויבינו למה AMD לבינתיים קורע את אינטל ברוב מהדברים.

MERCI (תודה), והמשך יום נעים ;)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אני כותב אות אות עם אצבע אחת?!

זה היה הדבר הכי מצחיק ששמעתי, אתה לא מכיר אותי, אין לך שמץ של מושג באיזו מהירות אני כותב.

וחוץ מזה באמת לא היה בסדר מצידי להעיר לך על השגיאה.

סליחה, מתנצל....

פורסם
  • מחבר

יאלה AMD, תמליצו לי על חברות טובות ושלא יהיו יקרות מדיי.

דרך אגב ה AMD 2000 מגה הרץ יותר חלש מה 1800 באיבזור.

פורסם

יאללה, תן תקציב

פורסם
  • מחבר

2700

פורסם

כולל מסך? ציוד הקפי?

פורסם
  • מחבר

בלי מסך,

ציוד יש לי

80 גי'גה ארדיסק

כונן יש

כונן דיסקטים יש.

אני צריך בעיקרון כרטיס מסך

מעבד

לוח אמ

כרטיסי זיכרון.

פורסם

שים עוד קצת כסף, חבל סתם לקנות מחשב פחות טוב ולהתפשר על החלקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים