פורסם 2002 ביוני 1723 שנים שלום לכולם,קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'(יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ??בתודה מראש יאיר ג'ובאני
פורסם 2002 ביוני 1723 שנים מחבר קבל את התנצלותי לאחר דיון קצר עם שאר המנהלים, הת'ראד נפתח ופנוי לתגובות.מקבל את התנצלות ותודה שפתחת את התרדנ.ב אפילו אם לא הייתה משנה את דעתך אני תומך בדעתךנ.ב תודה לכל העונים
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים זה חוקי כל עוד הסרטים חוקיים אין פסול בהוספת תרגום אני מאמין שהוא קיבל סרטים מקוריים :smoke: אם כך ידידי אמור לי את שמות הסרטים ואנסה לעזור לך ככל שאוכל
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים מחבר זה חוקי כל עוד הסרטים חוקיים אין פסול בהוספת תרגום אני מאמין שהוא קיבל סרטים מקוריים :smoke: אם כך ידידי אמור לי את שמות הסרטים ואנסה לעזור לך ככל שאוכל בוא נגיד 50% חוקיים ;D נכנסתי לאתר (לא זוכר מי הביא לי אותו) הורדתי תרגום אבל האנגלית השחקן אומר 10 מילים ועד שהתרגום זז כבר עוברים לנושא אחר יש שיטה לגרום לכתוביות לזוז יותר מהר נ.ב אפשר לקבל לינק ישיר לתרגום של מלך האריות ;D
פורסם 2002 ביוני 1823 שנים זה חוקי כל עוד הסרטים חוקיים אין פסול בהוספת תרגום אני מאמין שהוא קיבל סרטים מקוריים :smoke: אם כך ידידי אמור לי את שמות הסרטים ואנסה לעזור לך ככל שאוכל בוא נגיד 50% חוקיים ;D נכנסתי לאתר (לא זוכר מי הביא לי אותו) הורדתי תרגום אבל האנגלית השחקן אומר 10 מילים ועד שהתרגום זז כבר עוברים לנושא אחר יש שיטה לגרום לכתוביות לזוז יותר מהר נ.ב אפשר לקבל לינק ישיר לתרגום של מלך האריות ;D למה למה אני טיפש למה אני חושב שאנשים יבינו למה יש אנשים לא חכמים למה אמא למה ?סלח לי רגע ואל תיקח את זה אישי באמת בלי להעליב אבל אני חייב ..... אדיוט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.