פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים נכון תפסיקו עם השטויות... אם אדם רוצה להיות צמחוני זו זכותו ומאיזה סיבה שהוא רוצה... התביעה הזאת לא נראת לי במקום כי מקדולנד לא פירסו שמשהו אצלהם צמחוני... (אלה אם אני טועה ואז אני אשמח לראות איפה הם פרסמו) ואם הם לא פרסמו אז זו הבעיה של האנשים שהם לא שאלו אם מטגנים את זה ליד הבשר... ד"א לפי דעתי אם כבר צמחונים אז פשוט אל תלכו למקומות שידועים במכירת הבשר שלהם... נראה לי קצת יותר אפקטיבי... ככה באמת יראו שיש להם פחות לקוחות... וזה לא נוגד שום חוק
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3019149,00.html איך העלו ת'רקורד הזה לכותרות, אין לי מושג. השאלה הראשונית שהייתה צריכה להשאל בת'רד הזה היא: האם אכפת לכם בכלל ?! אם כן אז למה ??? שיתבעו, זה תאגיד ענק ..... הם ימשיכו לייצר, אני אמשיך לזלול. האם באמת איכות היצור בארץ גבוהה מזו של אמריקה ? (אחרי הכל שם 4 דולר וכאן 38 שקלים!)
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר אכן כך, אספינק'ה.איכות המזון גבוהה, אפילו בהרבה מהזבל שנמכר לך במקדונלדס של ארה"ב.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלכם. אם טיגנו לה את האוכל הצמחוני עם השמן של נגיסי העוף היא צודקת.לא מספיק שמשתמשים בשמן פעמיים גם תוקעים לה את הארוחה עם השמן של נגיסי העוף...באמת מטעה, אם זה ארוחה צמחונית, אז מן הסתם היא צריכה להיות צמחונית.בכל מקרה, נקווה שהיא תפסיד ! MC Will Live FOREVER
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר לא מספיק שמשתמשים בשמן פעמיים גם תוקעים לה את הארוחה עם השמן של נגיסי העוף... מ'זתומרת משתמשים בשמן פעמיים?... אתה יודע, השמן שממלאים שם מוחלף רק פעם בכמה מחזורי טיגון טובים, כי לוקח לו זמן להישרף. : גם בביתש'ך, אחרי שאתה מסיים לטגן צ'יפס, אתה לא ישר הולך וזורק את השמן, הוא יהיה יעיל לעוד כמה טיגונים.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים גם בביתש'ך, אחרי שאתה מסיים לטגן צ'יפס, אתה לא ישר הולך וזורק את השמן,אני כן זורק את השמן. זה לא טוב לחמם שמן פעמיים.אם אתה מכין ציפ'ס. נותן לשמן להתקרר קצת ואז משתמש שוב להכין בו ציפ'ס, זה לא טוב.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר אני כן זורק את השמן. זה לא טוב לחמם שמן פעמיים.אם אתה מכין ציפ'ס. נותן לשמן להתקרר קצת ואז משתמש שוב להכין בו ציפ'ס, זה לא טוב.כנראה שמישו מאוד כשרוני דאג ללמד אותך כיצד לזרוק כסף על שטויות. זה פשוט טמטום. אני לא מכיר אף אחד שעושה כזה דבר.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אני בכלל בעד תביעה ייצוגית, נגד כל הבנות שלא מוכנות לבלוע חלבונים :lol: מי שדיבר על מקדונלדס כשר, לי יש אחד (ויחיד :-\ ) כזה במבשרת. זה הדבר הכי מבאס, מה שווה מקדונלדס בלי ציזבורגר :'( כנראה שמישו מאוד כשרוני דאג ללמד אותך כיצד לזרוק כסף על שטויות. זה פשוט טמטום. אני לא מכיר אף אחד שעושה כזה דבר. זה לא בזבוז כסף...זה בריאות. תהליך החימום של השמן לא טוב אם אתה עושה אותו פעמיים.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מה??? תהליך חימום לא טוב אם אתה עושה אותו פעמיים???א. מה הקשר בין תהליך חימום (שד"א נשאר אותו דבר) לבריאות???ב. אנחנו מדברים על כמות רצינית של שמן! זה חימום אחיד של כל השמן... לוקח לו דיי הרבה זמן עד שהוא כבר לא טוב ולרוב דואגים להחליף אותו לפני זהוחוץ מזה... אם אתה מכין משהו אז למה לתת לשמן להתקרר??? אתה משתמש בו כמה שאתה צריך רצוף (יותר יעיל)
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים לנעול וזהו, אני חושב שכל אחד יוכל מה שהוא רוצה ,קציצה ,או חסה, נקודה ,כמה אפשר לדון על זה.
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים גם אני צמחוני. מגיל 12 אם אתם רוצים לדעת. ואני הצמחוני היחידי בבית, אז מה אתם רוצים שאני אוכל כשהולכים עם כל המשפחה? אז כן, אני מברר, שואל את הטבח/מלצר. אני באמת לא זוכר איך מקדונלד פירסמו את המקלוני תירס האלו ולמעשה זה מה שיכריע את התביעה. האם הייתה הטעיה או לא. ו-DJ_Ladi. תגובות כאלו, לא בבית ספרנו (או בפורום שלנו לצורך העניין).
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מה הקשר בין תהליך חימום (שד"א נשאר אותו דבר) לבריאות???חימום של אותו השמן מספר פעמים הוא לא בריא, זה הקשר לבריאות.ולרוב דואגים להחליף אותו לפני זהאז זהו שלא...
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים כנראה שמישו מאוד כשרוני דאג ללמד אותך כיצד לזרוק כסף על שטויות. זה פשוט טמטום. אני לא מכיר אף אחד שעושה כזה דבר. כשמחממים את השמן פעמיים, או יותר מדי זמן מתחילים להווצר בו חומרים מסוכנים לגוף, ובמקרים קיצוניים זה יכול לגרום אפילו להרעלה של הגוף ! ובכלל צ'יפס מסרטנים. (ואל תגידו לי עכשיו את השטויות של "פקה פקה הכל מסרטן". מי ששומר על הבריאות שלו ידע לאכול נכון. ומי שלא ? = יאכל במקדונלדס. למה אתם חושבים שזה כ"כ טעים ? זה רק בגלל כל התבלינים ששמים שם. אם היו עושים את זה על אוכל בריא היה יוצא הרבה יותר טעים וממש לא מזיק, הבעיה היחידה היא, שאוכל בריא כן עולה הרבה כסף לחברות שעושות אותו, ולכן יש את הג'אנק פוד שמכניס להם מליונים (מליארדים?) של דולרים, על קרטון עם תבלינים! ולא כ"כ אכפת להם מהבראיות של מי שאוכל את זה. אבל היי אם למי שאוכל לא איכפת אז למה הוא תובע אותם מלכתחילה ?? זה כמו שאני אקנה הרואין מסוחר סמים ואז אאשים אותו בזה שהפכתי לנרקומן פשוט טימטום אמרקאי
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים חומרים לא נוצרים מכלום... זה לא הגיוני... מה שכן קורה זה שאחרי זמן ארוך נותרים רק משקעים של החומרים הלא יותר מידי טובים (בלשון המעטה) לגוף...אז כבר השמן מתחיל לשנות את הצבע שלו ומעט אחרי זה להישרף... החומרים האלה קיימים גם ככה בשמן...ד"א דווקא במקדולנד כן דואגים להחליף אותו בזמן... כמה שהאוכל שם לא בריא בעליל הם חברה ענקית שיודעת לדאוג לתחת שלה... ואם הם לא היו דואגים להחליף שמן בזמן הם היו מקבלים טביעות עם בסיס אמיתי...ועל טעם וריח אין להתווכח (שונא את המשפט!)... כל אחד וטעמו הוא... אחד אוהב חסה ואחד אוהב סטייק...אם אתה רוצה רק דברים בריאים אז אל תנשום וגמרנו... האוויר מחמצן לך את הגוף (אהם... הזדקנות...)אבל כל אחד בוחר איך להרוס את הגוף שלו... חלק מעשנים... חלק אוכלים ג'אנק... והשאר נושמים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.