עבור לתוכן

סקירה- X800 XL ראש בראש עם 6800GT

Featured Replies

פורסם

ATi מתמחרת אותו ב300, כאשר הוא יהיה זמין באמת בשוק, אפשר יהיה למצוא דילים של עד 50 דולר פחות, והחזרים של100 דולר בrebate.

• תגובות 53
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע, הם שני כרטיסים עם נתונים בערך זהים, (חוץ מרוחב פס לזיכרונות פה ושם - אך זה זניח) והם מציגים ביצועים דומים , במחירים שונים מאוד. (אבל למה אני מתאמץ לשכניע? אתה הרי לא אובייקטיבי במיוחד..)

doom3 & HL2 הוצאו מהחוות דעת שלי אוטומטית, כי בשניהם אין הגינות (למרות שVALVE היו נדיבים במיוחד כלפי NVIDIA...)

ובאשר אלי, אני אובייקטיבי לחלוטין. אני דווקא הייתי מהתומכים הנלהבים של סידרת 6800, והמלצתי לכל חבריי לרכוש אחד.

אבל אני חושב שאתה צריך להיות או טיפש מוחלט, או פאנבויי חסר תקנה (לא רומז כלום) שהתעוור מהערצה. (או שזה בעצם אותו דבר?) כדי לא להבין איזה מציאה הX800XL.

לילה טוב, לא מעוניין להיכנס איתך לויכוח שווא.

LOL!! איזה פיצול אישיות.... :screwy:

ובכל מקרה, אתה טועה.

ועכשיו נעבור לעניין שלנו, פותח הת'ארד אמר שX800XL ו6800GT שווים, וזאת טעות מרה... ה6800GT חזק בהרבה (ואני עדיין חושב שהדרברים הדי עלובים של nVidia לא סוחטים ממנו הכל).

וגם שמעתי פה איזה שטות שנזרקה שרוחב הזיכרון לא משפיע במיוחד.... :smile1:

בעניין מי משתלם יותר, לפי דעתי זה ללא ספק הX800XL... כרטיס חזק במחיר שפוי. מי חזק יותר? 6800GT.

אבל אל תטעו, יחס משתלם בין מחיר לביצועים לא מבטיחה לו הצלחה.

ד"א, הX800XL בא עם זיכרונות DDR1 רגילים לא? זה חסרון די גדול....

פורסם

הX800XL בא עם GDDR3 ורוחב פס זהה לזה של ה6800GT, שניהם עומדים על 32.0gb/sec.

אז STFU, ה6800gt לא חזק בהרבה, הוא יקר בהרבה.

פורסם

לפי מה שאני יודע רוחב פס של הזיכרון עולה יחד עם ה OC... כאילו הרוחב פס של ה GT יהיה זהה לשל ה ULTRA שהם באותם קלוקים...

פורסם

הX800XL בא עם GDDR3 ורוחב פס זהה לזה של ה6800GT, שניהם עומדים על 32.0gb/sec.

אז STFU, ה6800gt לא חזק בהרבה, הוא יקר בהרבה. בלה בלה בלה...........

:lol: :lol: :lol:

חחחחחחחחחחחח....... איזה פחד DOGMA מתרגז...... אוווו...!

אתה עדיין לא יכול לשנות את העובדה ש6800GT חזקק יותר! והפרש יגדל ככל שזהמן יעבור.....

פורסם

רוחב פס הזכרון, זה מהירות כפול רוחב אפיק הזכרון, חלקי 8 כדי לקבל byteים.

מכאן:

256bit x 1000hz=256000 bit/sec

256000/8=32000byte/sec=32.0giga-byte/sec

:lol: :lol: :lol:

חחחחחחחחחחחח....... איזה פחד DOGMA מתרגז...... אוווו...!

אתה עדיין לא יכול לשנות את העובדה ש6800GT חזקק יותר! והפרש יגדל ככל שזהמן יעבור.....

אבל הוא לא אמור להתחרות בGT זה כל היופי, הכרטיס הזה מתומחר כמו Nu, והאח הקטן שלו כמו 6600GT, ושניהם מאכילים את יריבהם הרשמיים אבק.

אבל מה הביצועים המרשימים שלו, שמים אותו ראש בראש במאבק מול ה6800GT "האיום" והXL מפסיד בהפרש אפסי, הפרש שרק יקטן עם דרייברים אופטימאליים לכרטיס, 3 הוצאות הדרייברים הראשונות של ATi משפרות בכ25-20% את ביצועי הכרטיסים החדשים(4.6/4.5 מול 4.9), והשלוש הבאות משפרות בכ10-15% נוספים(4.9 מול 4.12).

פורסם

אז צדקתי במה שאמרתי ? אם אני ועשה ל GT OC ל ULTRA אז הרוחב פס יהיה זהה ?

פורסם

כן, GT שזכרונותיו ממוהרים למהירויות של ULTRA, יקבל רוחב פס אפקטיבי של 35.2gb/sec.

פורסם

דווקא כפי שזה נראה עכשיו דווקא ההפרש יגדל לטובת הX800, ולא רק בגלל דרייברים, והGT לא חזק בהרבה בכלל, הXL אמור להיות מתומחר ב350 דולר והGT מתומחר ב400 דולר, ה50 דולר האלה ממש ממש לא שווים את התוספת FPS המזערית שמקבלים עם הGT, וגם זה בחלק מהמשחקים.

בוא נחכה שיצאו דרייברים הולמים ואז נדבר.

פורסם

לא, הx800xl קיבל תמחור רשמי של 300 דולר, pre order עליו זה 325 בלבד, כאשר הוא יתחיל להציף את החנויות אפשר יהיה להשיגו אפילו ב270-250 דולר.

פורסם

דווקא אני ראיתי בכמה מקומות שזה 350 לXL ו250 לרגיל, אבל אם אתה אומר :)

פורסם

לפי anandtech, המחיר של הXL עומד על 299 דולר, והx800 בלי מוספית, על 199 דולר.

פורסם

הRX800 הרגיל (200 דולר) יותר חזק מהGF6800NU ביותר מ90 אחוז מהמקרים, אז למה התמחור שלו כזה נמוך?

פורסם

תחרות, ATi רוצה לקבור את nVIDIA בסיבוב הזה, ATi מחזיקה בפער גדול בנתח השוק, והיא רוצה להגדיל אותו. יש לה הרבה כסף עכשיו, לא ממש אכפת לה לאפשר תמכור נמוך של הכרטיסים, ובנוסף לזה היא שכרה כמה טכנ' שמורידות מעלות יצור הליבות, ככה שממש אין לה בעיות עם התמחור הנמוך.

פורסם

לפי anandtech הוא ייוצר ב 0.11 מיקרון לעומת 0.13 איזה יתרונות זה יתן לו ?

או שזו טעות של anandtech ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים