עבור לתוכן

גופה נמצאה זרוקה בפח-אשפה במרכז פתח-תקוה, גבר נראה גורר אותה לשם ונמלט מן המקום

Featured Replies

פורסם

פתח-תקוה: פשע רשע. אזרחים הבחינו באלמוני משליך גופה ל"צפרדע" ונמלט מהמקום. שוטרים מצאו סימני אלימות על הגופה וחושדים כי קטטה בין חסרי בית על טלפון נייד הובילה לרצח. לסיפור המלא

כתושבת פתח-תקוה מזה 10 שנים אני יכולה להעיד מנסיוני האישי שהעיר מוצפת בהומלסים שיכורים ומלוכלכים שמתרבים מיום ליום ו"מאכלסים" את הגנים הציבוריים, מכסים אותם בשתן, צואה, בקבוקים שבורים והזוהמה שהם עצמם. לפני כמה זמן חיכיתי למונית ביום שישי, קרוב לחצות ואחד התנפל עליי והחל להכות אותי ולקלל אותי בלי שום סיבה ושום התגרות מצידי. למזלי עבר שם בחור והבריח אותו, הייתי בשוק.

הגנים הציבוריים בעיר, והגן הציבורי במרכז העיר במיוחד (זה עם המזרקה) וסביבת השוק, מלאים בהומלסים, שיכורים ועבריינים מפה עד הודעה חדשה. תחילה לפני שנים בגנים האלו הסתובבו ילדים על רולר וסקייטבורד, אמהות עם תינוקות, סבתות עם נכדים, זקנים ששיחקו דומינו ושחמט. היום מה יש? פרגולות ובהן שרועים מעולפים או שיכורים או שניהם יחדיו, מצחינים מצואה ושתן אותם "מסכנים". המשטרה, שהתחנה שלה נמצאת בדיוק 3 דקות הליכה משם, אינה עושה דבר. גועל נפש של דבר. למה אני משלמת ארנונה ומיסים לעירייה? כדי שלא אוכל ללכת ברחובות עירי בשקט? לא אוכל להינות מגנים ציבוריים ועוד שהמשטרה לא תעשה דבר בנדון?!

פורסם

הדבר היחיד שעובד בעיריית פתח תקוה זה דוחות חניה.

בכלאופן, זה לא רק בפתח תקוה, זה בכל מקום.

פורסם
  • מחבר

חוץ מתל-אביב איפה שאנשים חונים על מדרכות כך שאי אפשר לעבור.

פורסם

ואי אפשר להאשים אותם... האינדוקציה של חיפוש חניה בת"א זה:

מספר סיבובים לשעה (נמדד באלפים)

כל פעם שיש משהו בעיר אי אפשר לזוז! :bash:

פורסם
  • מחבר

מדיון על רצח והומלסים זה הופך לדיון על חניה. הו מה עוללתי? :s07:

פורסם

התכוונתי שההומלסים בכל מקום, לא דוחות החנייה.  :nixweiss:

מה כבר אפשר לעשות? אי אפשר פשוט להעלים אותם.

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה רעיונות אך הם יכניסו אותי לכלא.

היה מעין מבצע כזה של המשטרה שנה שעברה שבמשך שבוע הם היו מלקטים הומלסים ברחוב (רק שכחו את הנרקומן המגעיל הזה בצומת סירקין שעובר ממכונית למכונית ומבקש כסף) והשד יודע מה עושים איתם. כיוויתי שהם יפכחו אותם, יביאו להם כמה סטירות, ישפטו אותם על כל אותם חוקים שהם עברו (התהוללות פומבית, הטלת צרכים במקום ציבורי, הסתובבות בגילופין, שוטטות ואלימות), ינעלו אותם לכמה חודשים ואולי שם הם גם ישארו כי זה משתלם להם לא לעשות כלום ולקבל על זה אוכל ומקלחת (בבית-הסוהר) או לפחות יהרגו אותם בשקט ככה שאף אחד לא יידע ולא ירגיש. עברו כמה חודשים וההרגשה היתה כאילו הם שמו אותם בבית הרבעה ושיחררו אותם כמו שמשחררים חיות נכחדות לשמורת טבע אחרי תכנית הזרעה מלאכותית - נוספו לחבורות השיכורים גם נשים כאלו מסריחות, מגעילות ומופקרות שעושות איתם ה-כ-ל תמורת שלוק וודקה באמצע הפארק!!! עכשיו לפחות חורף אז הם נכנסו תחת לאבני המדרכה אבל אל תשכחו שמדי פעם הם גם יוצאים משם וזה מה שהם עושים. תוקפים אנשים, ולא פעם זה מגיע לרצח. שלא לדבר על הסכנה התברואתית... יש להם יותר מחלות מעז מלטאית.

פורסם

צר לי מאוד על כך שתקף אותך הומלס.

עם זאת אני לא חושב שמה שאת מציעה הוגן או מוסרי.

חלק מהם אנשים קשי יום שלא שפר עליהם גורלם.

כמו בכל מקום יש ביניהם שיכורים ואלימים, אבל כאלה לא חסרים גם בקרב אלה שאינם חסרי בית.

לחברה של היום אין פתרון לבעיה הזאת וגם לא יהיה בטווח הנראה לעיני.

פורסם

מבין אותך.. רק אתמול הייתי בפתח תקווה, נפגשתי עם ידידה שאני מאמין שבגילך, המצב שם על הפנים.. עזבי את זה שלא יודעים לנהוג שם ואיזה אחד טאמבאל העיר(אם סתם היה מעיר לא היה אכפת לי, אבל צורח עלי שאני חוליגן ושבגלל אנשים כמוני יש תאונות ואנשים מתים [אגב, טסט ראשון ו 9 חודש של וותק בלי תאונה אחת]) לי על זה שעברתי בצהוב (סליחה באמת שאני נכנס לעיר מכביש מהיר ואני על 110 קמ"ש והרמזור הבן זונה נזכר להבהב שאני 100 מטר ממנו)

כמובן שזה היה ברמזור שאחרי הרמזור שעברתי בצהוב, וכמובן שאותו נהג ברגע שהיה ירוק נתן קיק all the way

אם זה לא מספיק

אני עומד ביציאה מאיזה צומת T (אני בא מהכיוון שמשתלב לכביש) ומימיני יש מישהי (דגש על מישהי) שמאותת לפנות לכיוון שלי (משמע שמאלה בשבילה) עכשו, אני לא יודע אם היא היתה בריטית או שסתם התחלקה על השכל, אבל הפוסטמה חתכה מישהו שבא מהכיוון הנגדי ואם זה לא מספיק, נכנסה מציד ימין שלי, (על השוליים)

אני עדיין לא הבנתי בדיוק מה הלך בראש שלה אגב. :screwy:

אבל המצב של הגנים שם בלילה מעפן, אין איפה לשבת, עזבו את זה שאתה יושב ומדבר בלחש, והשכנים כבר מזמינים לך משטה או אני לא יודע מה

בגנים שהם לא ליד בתים שורצים ערסים/פאקאצות רועשות/הומלסים (אל תמחק את המיותר)

לא יודע מה, אבל חייב לעבור שינוי על העיר הזאת.

האיזור השפוי היחיד שעוד ראיתי שם זה בשכונה החדשה הזאת.. אם המושבות נדמה לי.

פורסם

לך שב בבית או בבית קפה מי יושב בגנים ציבורים בקור הזה מה אתה הומלס?

פורסם

מה הקשר, לשבת בגנים ציבוריים זה אווירה יותר רגועה מאשר לשבת בבית קפה..

פורסם

לא ממש הייתי בפתח תקווה (בפנוכון) אבל ממה שעברתי בעיר היא נראת די בסדר :s05:

אני בדרך כלל נכנס מכיוון צומת ירקון ונוסע לשדה התעופה

זה האזור הטוב?!

פורסם

היי

בתור אחד שגר בעיר כבר פרק זמן דיי נכבד אני מוכרח לציין שהעיר מדרדרת

מרכז העיר הפך למזבלה של שיכורים ומסוממים אין מקום שבו הורים עם ילדים יכולים לצאת איתם לטיוןל שקט בלי שאיזה שיכור יקפוץ עליהם ויבקש מהם כסף

שיממן לו את הבקבוק הבא .

אני חושב שיש מה לעשות נגד כל המצב הזה , קחו דוגמא מניו יורק שהפשיעה והחסרי בית השתלטו עלייה .

קם ראש העירייה אסף את כל האנשים האלו מהרחוב והכריח אותם לעבור גמילה ואלו שסירבו עפו לניו ג'רסי

אמנם זה תוכנית קצת קשה אבל בעיות כאלו מצריכות פתרונות קשים אם הם לא רוצים לעזור לעצמם א הם לא מצדיקים את עצמם בתור חלק מהחברה.

פורסם

מה הקשר, לשבת בגנים ציבוריים זה אווירה יותר רגועה מאשר לשבת בבית קפה..

כנראה שבתקופה שאנחנו היינו יושבים בגנים ציבוריים היינו עושים דברים אחרים ממה שאתם עושים שם

פורסם

כנראה שבתקופה שאנחנו היינו יושבים בגנים ציבוריים היינו עושים דברים אחרים ממה שאתם עושים שם

אולי, ואולי לא הבנת אותי בכלל ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים