פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אבל ישדבר אחד שאתה לא מבין הדיסקיות שטוחות לגמרי והחיקוח בינהם לבין האויר הוא אפסיאתה רוצה לקחת משהו שיזרים אוויר לכיון מסוים אבל בעצם הוא מתחכח באוויר וזה מאט אותו אז הסיכוי שזה יזור מהר ממש קטן
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים פותח הת'ארד,מה שאתה מתכוון לעשות להרד דיסק הישן שלך לא ממש מובן..לסיכוםתקנה מאוורר ב-20 ש"ח..
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אני חושב שהוא הציע את זה כדי ליצור משהו שונה- וטוב יותר...(וגם לא להוציא 20 ש"ח שזה מחיר של ג'נרי מעפן)
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אני חושב שהוא הציע את זה כדי ליצור משהו שונה- וטוב יותר...(וגם לא להוציא 20 ש"ח שזה מחיר של ג'נרי מעפן)איך טוב יותר הוא לא יסתובב מהר
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אתה רוצה מאוורר חזק פשוט תכך את המאוררים הקטנים האלו עם קליפס בשביל להחזיק אותותפרק אותו תוציא את הפרופלור את העפעלה וכל זה תבנה מנגנון חיצוני תשים פרופלור של מאורר של מארז תחזק את זה טוב טוב!! שחא יעוף או משהו יהרוס את המחשב ואת החיבור לחשמל והמנגנון הפאלה תעביר דרך היציאה האחורית(PCI ווכו') ופשוט תעמיד את המאורר איפה שהוא
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר שמעו אנשים רק ניסיתי להציע רעיון מגניב שחשבתי עליו ואם הוא יעבוד או לא יעבוד..נדע רק אם ננסה!! יש למישהו איזה ראפטור 15000 סל"ד שהוא לא צריך ושאפשר להרוס? סתם צוחק...
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים אני ממליץ לך תחסוך את הפירוק תוסיף לך את הכונן והופע יש לך 60 ג'יגה חדשים אתה רוצה מאורר טוב וחזק כנה מאורר למעבד ושים אותו במקום אחר אתה רוצה מאורר בנוי כך את הרעיון שלי אתה רוצה מאורר קנה אחד ב50 שקל
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים הוא רוצה לנסות לעשות מאוורר מארד דיסק כי זה יכול להיות נחמד, וזה יכול להיות ממש נחמד לנסות כזה דבר.אתה פשוט צריך לנסות, ולראות איך זה יפעל...
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים גם אני חושב.. אם יש למישהו לתרום hd מעפן לניסוי- תודה... אם לא- הדר אנחנו צריכים לעשות פשיטה על אחד הבתים במושב
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים בתוך ההארד דיסק אין בכלל חיכוך עם אווירכי אין אויריש ואקום אם אתה רוצה יש לי הארד דיסקים של 156מגה עד 4 גיגה שלא פועלים, אתה מוזמן לראות אם המנוע עדיין מסתובב
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אתה רוצה מאורר מיוחד? קנה מנוע חשמלי של 12 V וצינור פלאסטיק' בקוטר 10 ס"מ. תחתוך אותו ל4, תשייף את הקצוות, תדביק אותם בצורה אנכית עם סיבוב קטן (בכיוון ההפוך לכיוון הסיבוב), וזהו.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר טוב דבר ראשון אין ואקום בתוך הארד דיסק אבל גם אין שם אטום לכלוך...היי טומז איך אני יכול לקחת את ההארד דיסקים האלה?איפה אתה גר וכו?
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים לי גם יש כמה הארד דיסקים ישנים, אני מרמת גן, אם אתה רוצה אני ימכור לך בשקל תשעים.. סתם..אם אתה רוצה בוא קח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.