עבור לתוכן

קשיח ישן+כלים=מאוורר?

Featured Replies

פורסם

יום אחד עלה לי רעיון בראש!!! רציתי להכין מאוורר ממשהו שמסתובב מהר ועלה לי בראש הקשיח!!

תחשבו מה יקרה אם יהיה לי מאוורר 120 שמסתובב ב 5400 ארפיאם או יותר!!! :silly: :silly: :D

צריך לפתוח אותו להוציא את העינית המעצבנת הזאת להוציא את כל הפלטות חוץ מהעליונה ולהפוך אותה למאוורר!!! (לחתוך בכמה מקומות ולעקם כדי שזה יראה כמו מבנה של מאוורר)

ענק ענק ענק!!!!!!!!!!!!

אולי כאן הסברתי יותר טוב!

פורסם

נראה לי המאוור הזה יטוס מהמהקום שלו אבל היה נחמד לנסות :silly:

פורסם

רעיון מעולה :yelclap:

יש לי כזה מנוע הארד דיסק של 5400 סל"ד אני אראה מה אפשר לעשות איתו בקשר לזה :cool2:

פורסם

חבל שהרסתי שתי קשיחים במיפגש...

פורסם

רעיון טיפשי

קודם כל יותר פשוט ללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות מנוע 12V קטן בכמה שקלים במקום להרוס הרדיסק

דבר שני זה שההרדיסק מסתובב ב-5400 סל"ד לא אומר שכנפיים של מאורר יסתובבו לך במהירות הזאת. ההרדיסק מסובב פלטות שטוחות יחסית קלות ואין שום התנגשות של האויר. אם תשיך כנפיים ההתנגדות של האויר תאיט אותך משמעותית.

פורסם

בעיה נוספת היא שהארדיסק לא בנוי לעבוד רצוף אלא עם הפסקות ויכול להיות שהוא ישרף (לא ככה? :s05: )

פורסם

עדם העובדה שזה יואט למנוע יהיה פחות כח להזיז את הפרופלור משום שהוא בנוי למצב מסוים ובמצב הזה הוא יכול להיות חופשי אבל ברגע שהוא עושה פעולה אחרת הוא יכול ממש להתאמץ

פורסם

עזוב אותך.. כך את הדיסק עצמו של הארדיסק תחתוך לו חתכים יענו זה פרופלו תעקם אותם קצת וככה הדיסק עצמו יהיה המאוורר ככה אין סיכוי שהוא לא יסתובב בקצב של הארדיסק רגיל...

חח נראה לי כזה רוח עוד תעיף לך צ'יפים חח.

פורסם

עצם העובדה שעם צתליח להכין מזה פרופלורים אז יהיה התנגדות עם הרוח וזה יאט את זה

חוץ מזה הלוחיות נראה לי עסויות מזכוכית או חומר דומה

פורסם

רעיון מצחיק וחביב ביותר, אבל לא הכי מועיל ופרקטי.

הוא ממש לא יסתובב באלפי סיבובים לדקה...

הוא יהרס אחרי לא הרבה זמן.

וסתם עלה לי בראש:

אם אנשים שמים מאוורר ליד ההארדיסק שלהם כדי לקרר אותו, אתה רוצה להפוך את שלך למאוורר :smile1:

פורסם

רעיון מצחיק וחביב ביותר, אבל לא הכי מועיל ופרקטי.

הוא ממש לא יסתובב באלפי סיבובים לדקה...

הוא יהרס אחרי לא הרבה זמן.

בדיוק....

פורסם

אני יתפלא עם הוא גם יעשה יותר מ400 RPM

ושהוא לא יהרס

פורסם
  • מחבר

מצידי שיעשה 2 ארפיאם העיקר שזה יראה מגניב ויסתובב טיפה...

אולי אם ני אתן לו יותר מתח :screwy:... :o

וכפי שאולי ראיתם אני מחפש כונן ישן שאין לו שימוש או שלא עובד כראוי יותר אז אל תדברו איתי על להרוס כוננים...

פורסם

איך זה בדיוק יראה מגניב פשוט יהיה לך מאוורר שלא זז וגם רק שתדע עם תשים או מול מאורר אחר הוא יזוז יותר מהר מ20RPM

וזה שתתן לא עוד מתח לא נראה לי יעזור כי זה בנוי ל7200\5400 RPM

פורסם

מה על כנפיים מפלסטיק...

שוקלות יותר מהדיסקיות כך שלפי מה שאתם אומרים- אמור לעבור יותר מהר מ5400 או 7200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים