פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים יום אחד עלה לי רעיון בראש!!! רציתי להכין מאוורר ממשהו שמסתובב מהר ועלה לי בראש הקשיח!! תחשבו מה יקרה אם יהיה לי מאוורר 120 שמסתובב ב 5400 ארפיאם או יותר!!! :silly: צריך לפתוח אותו להוציא את העינית המעצבנת הזאת להוציא את כל הפלטות חוץ מהעליונה ולהפוך אותה למאוורר!!! (לחתוך בכמה מקומות ולעקם כדי שזה יראה כמו מבנה של מאוורר) ענק ענק ענק!!!!!!!!!!!! אולי כאן הסברתי יותר טוב!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים רעיון מעולה יש לי כזה מנוע הארד דיסק של 5400 סל"ד אני אראה מה אפשר לעשות איתו בקשר לזה
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים רעיון טיפשיקודם כל יותר פשוט ללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות מנוע 12V קטן בכמה שקלים במקום להרוס הרדיסקדבר שני זה שההרדיסק מסתובב ב-5400 סל"ד לא אומר שכנפיים של מאורר יסתובבו לך במהירות הזאת. ההרדיסק מסובב פלטות שטוחות יחסית קלות ואין שום התנגשות של האויר. אם תשיך כנפיים ההתנגדות של האויר תאיט אותך משמעותית.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים בעיה נוספת היא שהארדיסק לא בנוי לעבוד רצוף אלא עם הפסקות ויכול להיות שהוא ישרף (לא ככה? :s05: )
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים עדם העובדה שזה יואט למנוע יהיה פחות כח להזיז את הפרופלור משום שהוא בנוי למצב מסוים ובמצב הזה הוא יכול להיות חופשי אבל ברגע שהוא עושה פעולה אחרת הוא יכול ממש להתאמץ
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים עזוב אותך.. כך את הדיסק עצמו של הארדיסק תחתוך לו חתכים יענו זה פרופלו תעקם אותם קצת וככה הדיסק עצמו יהיה המאוורר ככה אין סיכוי שהוא לא יסתובב בקצב של הארדיסק רגיל...חח נראה לי כזה רוח עוד תעיף לך צ'יפים חח.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים עצם העובדה שעם צתליח להכין מזה פרופלורים אז יהיה התנגדות עם הרוח וזה יאט את זה חוץ מזה הלוחיות נראה לי עסויות מזכוכית או חומר דומה
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים רעיון מצחיק וחביב ביותר, אבל לא הכי מועיל ופרקטי. הוא ממש לא יסתובב באלפי סיבובים לדקה... הוא יהרס אחרי לא הרבה זמן. וסתם עלה לי בראש: אם אנשים שמים מאוורר ליד ההארדיסק שלהם כדי לקרר אותו, אתה רוצה להפוך את שלך למאוורר
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים רעיון מצחיק וחביב ביותר, אבל לא הכי מועיל ופרקטי.הוא ממש לא יסתובב באלפי סיבובים לדקה...הוא יהרס אחרי לא הרבה זמן.בדיוק....
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מחבר מצידי שיעשה 2 ארפיאם העיקר שזה יראה מגניב ויסתובב טיפה... אולי אם ני אתן לו יותר מתח ... וכפי שאולי ראיתם אני מחפש כונן ישן שאין לו שימוש או שלא עובד כראוי יותר אז אל תדברו איתי על להרוס כוננים...
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים איך זה בדיוק יראה מגניב פשוט יהיה לך מאוורר שלא זז וגם רק שתדע עם תשים או מול מאורר אחר הוא יזוז יותר מהר מ20RPMוזה שתתן לא עוד מתח לא נראה לי יעזור כי זה בנוי ל7200\5400 RPM
פורסם 2004 בדצמבר 1720 שנים מה על כנפיים מפלסטיק...שוקלות יותר מהדיסקיות כך שלפי מה שאתם אומרים- אמור לעבור יותר מהר מ5400 או 7200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.