עבור לתוכן

כרטיס מסך ב-1300 ש"ח שיהווה שיפור לעומת GF Ti 4200

Featured Replies

פורסם

שלום,

כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיהווה שיפור ניכר לעומת ה-GF Ti 4200 128 MB שמשרת אותי נאמנה כבר כמעט שנתיים. הכרטיס צריך לעלות בסביבות ה-1300 ש"ח. קראתי את הפוסט שבו כתובים כרטיסים מומלצים לכל תקציב, אך אני זוכר שבעבר ראיתי באיזשהוא פורום מישהו שכתב שביצועי הכרטיס שיש לי כיום כמעט משתווים לאלו של Radeon 9600XT, שעולה בסביבות ה-1000 ש"ח לפי מה שאני זוכר, ולפי זה ממש לא משתלם לשדרג.

אז שאלתי היא האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש, ואם כן לאיזה?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

בתקציב הזה יש לך רק 9600XT/5900XT, ותגדיר שיפור ניכר? פי 2 בביצועים נטו לא תקבל, אבל תוכל להפעיל משחקים על הגדרות יותר גבוהות, ופילטרים פה ושם.

פורסם

Get extra 300NIS  for 6600GT\9800PRO or any High\Mid end card, the differences between these two compare to 9600PRO\5900XT are pretty big, and the price is very cheap now [compare to the performance difference] !

פורסם

אבל כמובן שאם המערכת שלך יחסית ישנה יהיה לך תוואר בקבוק די גדול.

אז איזה מפרט יש לך בכלל?

פורסם
  • מחבר

שאר המפרט שלי הוא:

מעבד Pentium 4 2600

זכרון 1024 DDR

לוח אם ASUS P4P800 Deluxe

דיסק קשיח Maxtor 80GB S-ATA

לא נראה לי שיהיה פה צוואר בקבוק... :P

פורסם

אני מציע לך להוסיף עוד 300-400 ש"ח לתקציב ולקנות 6600GT, איתו תרגיש שיפור ענק.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אם אני מחליט להוסיף לתקציב 300 ש"ח, מה כדאי לי יותר , את ה-Radeon 9800 Pro או את ה-GF6600 GT?

המטרה של הכרטיס מסך היא כמעט אך ורק להרצת פלייט סימולטור 2004, ד"א...

כמו כן אשמח אם תייעצו לי בנוגע לאיזו חברה כדאי לקחת (החברה שמייצרת את כל הכרטיס ולא רק את הצ'יפ) ואיזה דגם בדיוק.

שוב תודה.

פורסם

XFX GF6600GT AGP, תתחדש.

פורסם

1350 אתה יכל להשיג 6600GT AGP של XFX עם שנה אחריות בKSP.

1400-1600 אתה יכל למצא אותו עם יותר אחריות במקומות אחרים.

גם אם אתה לא מוסיף עוד 200-300 שקל ל 1300 זה עדיין עדיף לקחת את הXFX ולא 9800P, ההפרש גדול מדי.

פורסם
  • מחבר

הפרש בביצועים?

פורסם

לדעתי הביצועים יהיו בערך יותר גבוהים פי 3 אולי 4... אף פעם לא עשו השוואה, שאני מכיר לפחות, של 2 הכרטיסם אחד מול השני.

בנוסף יש לך גם תמיכה בטכנולוגיות חדשות כמו DX9C ועוד...

פורסם
  • מחבר

מה לגבי החברה הזו, FXF?

באתר שלהם אין דרייברים או תמיכה טכנית לפחות לכרטיס הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים