עבור לתוכן

פתיחה וסגירה של מסך...

Featured Replies

פורסם

מעולם לא התעכבתי על זה הרבה, אבל שמתי לב שיוצא לי לכבות ולהדליק את המסך המון פעמים ביום, האם כעיקרון זה מזיק או לא ? זה יותר טוב מהשארתו פתוח ?

פורסם

זה מזיק לו, עדיף להגדיר כיבויי בהגדרות שמירת האנרגיה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מה ההבדל ?

ולמה זה מזיק לו ? הפתיחה לא טובה לא ?

פורסם

מזיק ועוד איזה מזיק...

פורסם
  • מחבר

דרעק רציני, אני כבר התרגלתי שכשאני עוזב תמחשב אני מכבה תמסך, וזה ככה המוווווווווון זמן...

שאלה לי אליכם, האם ישנו צירוף מקשים שיוכל להפעיל לי מסך שחור איכשהו ? כלומר לתת למסך לנוח בלי לסגור אותו ?

פורסם

אני פשוט עשיתי בהגרדות אנרגיה שאחרי שעה הוא יסגר...

זה גם לא טוב?

פורסם

KOM לך להגדרות- מקש ימני על שולחן העבודה--->הגדרות--->שומר מסך--->ושם נראה לי יש הגדרות ותחפש שם ותעשה שלאחר מספר זמן מסויים המחשב ייכנס למצב STAND BY

הכי נוח. אם אתה לא מוריד או מעלה קבוע בלילות תשתמש בזה. לאנשים שמעלים ומורידים בלילות (לפחות אצלי) זה פוגם בהורדה בתוכנות מסויימות. יכול להיות שזה רק אצלי ככה אין לי מושג.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה, את זה אני מן הסתם מכיר, אני שואל האם אני יכול להגדיר שילוב מקשים אשר יפעיל את המצב הזה מיידית ?

פורסם

הבדל הוא שכיבויי מלא מפסיק לחלוטין את הזרם, STAND BY (עם הLED הכתום) משאיר את הסלילים במצב ביניים (צורך בערך 5 וואט).

כך הם לא מקבלים את השוק כשמדליקים את המסך (בטוח שמת לב לזה שאין שום רעש כשהוא חוזר מהמתנה לעומת ההדלקה המלאה).

אפשר להגדיר בלוח בקרה שלחיצה על כפתור ה POWER תכניס את המחשב לשמירת אנרגיה (בהתאם להגדרה בביוס יכנס ל S1 או S3).

פורסם
  • מחבר

אפשר להגדיר בלוח בקרה שלחיצה על כפתור ה POWER יכניס את המחשב לשמירת אנרגיה (בהתאם להגדרה בביוס יכנס ל S1 אן S3).

וואלה ? איפה בדיוק ?

פורסם

בהגדרות האנרגיה (power options) תחת "מתקדם" (advanced).

יש לי תמונה אם אתה רוצה להעלות אותה לשרת...

זה עובד רק אם הלוח תומך ב ACPI ו ACPI פועל!

לוחות שתומכים רק ב APM ניתן לכבות דרך הכפתור (כיבויי מסודר של וינדוס) אבל לא להכניס לשמירת אנרגיה.

כמובן שללוחות ישנים ללא מקור מתח ATX אין שום אופציות.

פורסם
  • מחבר

שלח לי תמונה למייל ?

פורסם
  • מחבר

לצערי לא מצאתי, וזה יהיה מעולה אם כשאני אלחץ על לחצן המסך הוא יכנס חמצב המתנה במקום להכבות לגמרי, אני כל יום בממוצע פותח וסוגר תמסך כ-25 פעם... :-/

פורסם
לצערי לא מצאתי, וזה יהיה מעולה אם כשאני אלחץ על לחצן המסך הוא יכנס חמצב המתנה במקום להכבות לגמרי, אני כל יום בממוצע פותח וסוגר תמסך כ-25 פעם... :-/

הוא התכוון ללחצן ה Power של המחשב ולא של המסך. דרך אגב למיטב ידיעתי הפונקציה קיימת בכל Board עם Bios מהשנה וחצי האחרונות. תסתכל טוב בהגדרות ה power שלך.

תנסה אולי ככה Display Properties -> Screen Saver -> Power -> Advanced ושם תסתכל בהגדרות של ה power buttons.

פורסם
  • מחבר

לצערי יש שם רק POWER OFF...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים