עבור לתוכן

החלשת לדים במארז ANTEC SONATA

Featured Replies

פורסם

אני רוצים להחליש את הלדים(הם מסנוורים) אז חשבתי לכניס נגד בין החיבור לספק לחיבור ללדים רק אני לא יודע איזה נגד

תודה,

אלכס

פורסם

תוכל לתת בבקשה הסבר פרטני יותר ? ,ואם אפשר גם תמונה/שרטוט..

פורסם
  • מחבר

טוב הנה הלדים

http://www.overclockers.com.au/pic.php?pic=articles/161513/0606.jpg

אז הם ממש מסנוורים, בתמונה לא שמים לב

הם מתחברים רגיל כמו מאורר אז אני חושב להשים נגד בחיבור ואז זה יפחית את נעוצמה של הלדים מה דעתכם?

פורסם

תקנה לדים פשוטים ב חצי שקל ללד ותחליף אותם וזהו .....

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות את המארז הזה, אפשר את ה ICQ שלך ?

איך המארז ? שקט ? המסנני אבק טובים ? הספק שמגיע איתו שקט ?

פורסם

אי אפשר להחליש LED ! או שהוא עובד או שלא .... ככה זה בחיים. LED זה לא מנורת ליבון. תדחוף שם נייר חצי שקוף אולי.

פורסם

אי אפשר להחליש LED ! או שהוא עובד או שלא .... ככה זה בחיים. LED זה לא מנורת ליבון. תדחוף שם נייר חצי שקוף אולי.

הממ.. נראה לי שאם אתה נותן לו פחות מתח אז הוא מאיר פחות (יש לו טווח פעולה בין תאורה מקסימלית לכלום), אתה בטוח במה שאתה אומר?

פורסם

אתה ממש טועה וטועה בענק , אתה יכול להחליש לדים בקלות ע"י נגד אבל השאלה איך החיבורים שלך הולכים שם.. אני מציע לך להקחת מעגל מחורר עם עיגולים ממתחת ולעשות לך מעגל קטן שיהיה לך יותר נוח להלחים את הנגדים בתוכו.

או לעשות בדרכך.

אבל קודם אני מציע לעשות בדיקה של הנגדים, אם הם מתאימים לך כדי שלא יסנוורו למרות הנגד , או להפך שהנגדים יהיו חזקים מידי והאור יהיה חלש מידי

פורסם

ע"מ שנוכל לקבוע איזה נגד יתאים, עליך לציין לאיזה מתח מחוברים הלדים. 12V (כי ציינת חיבור כשל מאוורר - האם תוכל לצלם את חיבור הלדים?) או 5V או משהו אחר?

פורסם

למיטב זכרוני 2 הלדים שמה מחוברים ב12 וולט רגיל, כזה שיוצא מהספק...

פורסם

קבל הצעה!!!

אולי תכניס שם נגד משתנה (פוטנציומטר) וככה תוכל לשלוט בידיוק בבהירות של הלדים

פורסם
  • מחבר

ע"מ שנוכל לקבוע איזה נגד יתאים, עליך לציין לאיזה מתח מחוברים הלדים. 12V (כי ציינת חיבור כשל מאוורר - האם תוכל לצלם את חיבור הלדים?) או 5V או משהו אחר?

החיבור הוא 12 V

פורסם
  • מחבר

קבל הצעה!!!

אולי תכניס שם נגד משתנה (פוטנציומטר) וככה תוכל לשלוט בידיוק בבהירות של הלדים

אני יחבר פוטנציומר אבל יש שם שלושה פינים לאן לחבר את האמצעי

פורסם

ל LED יש מתח פריצה שבו הוא מתחיל לפלוט אור בצורה ספונטנית ( כמו נאון ) . תשים כמה נגדים שאתה רוצה ... הדבר הכי טוה שיקרה הוא שה LED יתחיל להבהב .

סתם שאלה טיפשית ... אם התאורה הזאת מפריעה לך, למה קנית את ה SONATA ? בגלל שהמארז הזה כאילו יותר שקט ?

ואם התאורה מפריעה לך באמת, מה אתה צריך את הדאווין הזה - פשוט תנתק את המתח ללדים האלו, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים