עבור לתוכן

צריך תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח

Featured Replies

פורסם

מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד.

אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS.

תודה.

פורסם

למה שלא תבטל את ה- HD מה- boot order בביוס. כדי שהמחשב יעלה למשל רק מה- floppy.  :bash:

פורסם

למה שלא תבטל את ה- HD מה- boot order בביוס. כדי שהמחשב יעלה למשל רק מה- floppy. :bash:

מה הקשר?

אני לא מבין למה לא טוב לך לחסום את המשתמשים דרך ההרשאות של הווינדוס?

הרי גם אם תשתמש בתוכנה אחרת לעשות זאת, עדיין תצטרך לאשר או לא לאשר לשאר המשתמשים גישה בכל פעם מחדש?

וחוץ מזה, אני לא חושב שיש תוכנה חינמית שתמנע גישה למקום מסויים לכונן הקשיח "עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS.".

התוכנה תעלה רק אחרי שהווינדוס עולה - משמע שאם מישהו באמת ירצה לראות מה יש לך שם הוא יוכל לעשות זאת בקלות.

אם תשתמש בהרשאות של הווינדוס, כל עוד אין לאותו משתמש הרשאה של Administrator הוא לא יוכל לגשת לאותו מקום.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה למנוע ממשתמשים לגשת לחלק מסויים בכונן הקשיח אלא בכונן הקשיח עצמו. שלא יוכלו להפעיל בכלל את המחשב הכוונה. ואני די בטוח שכן יש תוכנות כאלה, כי שמעתי על אחת פעם בטלוויזיה.

פורסם

שים סיסמא בביוס ותכוון את הסיסמא בביוס לSystem. ככה כל פעם שהמחשב עולה הוא יבקש סיסמא.

וכמובן אם אי פעם תשכח אותה תמיד יש Clear Cmos

פורסם

שים סיסמא בביוס ותכוון את הסיסמא בביוס לSystem. ככה כל פעם שהמחשב עולה הוא יבקש סיסמא.

רעיון נחמד ביותר!

בכל אופן, יש תוכנה שהשתמשתי בה פעם שנקראת Lock My PC 2.0.1

נכון, היא לא חינמית, אבל ... תמיד יש את החמור :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני אלך על השיטה שלך.

תודה על העזרה.

פורסם

טוב, זה היה קל ! לפי התיאור חשבתי כבר על איזה משהו מפוצץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים