עבור לתוכן

אני חושש שפרצו לי למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי XP PRO+SP2+כל העידכונים האחרונים.

SEYGATE PERSONAL FIREWALL

AVAST 4.5 PRO

עכשיו לכאורה המערכת שלי מוגנת מכל בחינה, אבל איכשהוא הצליחו לפרוץ לי למחשב- מדי פעם המחשב עושה ריסטארטים פתאומיים, וזאת לא בעיית חומרה.

אבל אני משער שלא פרצו ע"י חדירה אל המחשב דרך האינטרנט, אלא השתלת תוכנה או משהו במחשב עצמו מאצלי בבית.

לאחותי באים הרבה ידידים/ידידות משועממים בני 14-5, שאני בוודאות יודע שחלקם חסרי חיים=האקרים.

אז לפי דעתי אחד מהם פשוט איפשר גישה מהמחשב שלו למחשב שלי כשהוא ישב על המחשב.

איך אני יכול לבדוק דבר כזה? זה כמו בשיתוף אינטרנט, אז זה בעצם לא טרוייאן. אז שום תוכנת אנטי ווירוס לא תגלה את זה.

ובנוסף, אני בכל זאת רוצה לבדוק אם יש טרוייאנים במחשב. יש תוכנה שעליה אתם ממליצים? בבקשה אל תמליצו על תוכנת אנטי ווירוס,

כבר מכיר את כולן (או על פיירוול).

עריכה:

צירפתי LOG או מה שזה לא יהיה מהתוכנה hijackthis.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אף אחד לא פרץ לך למחשב...פשוט המחשב מתכבה מעצמו גם לי זה קרה וחשבתי שפרצו לי למחשב..

תעשה ככה:

התחל-->לוח בקרה------>מערכת--->מתקדם----->ואז איפה שיש הפעלה ושיחזור יש שם "הגדרות"תלחץ על זה..

ואז תוריד את הוי מהפעלה מחדש

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה על העזרה. מקווה שלא איתקל שוב בריסטרטים פתאומיים.

פורסם

פשוט עם באים שוב החברים החסרי חיים אל תתן להם לגעת במחשב.... בחיים אבל בחיים לא נתתי לחברים שלי לשבת על המחשב בלי לראות מה הם עושים... אלא עם זה חברים טובים.......... אמממ ובפריצות אני לא מביין, אבל כבר עזרו לך אז תהנה.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע על פי מה שאני רואה לא פרצו אלייך ,אין שום דבר חריג בלוג

ופעם הבאה שיש ריסט אוטומט אל תחשוב ככה ,לרוב זה נגרם על ידי איזהשהו דרייבר או בעיית חומרה

כנס ל c:\windows\minidump וכווץ מה שיש שם בzip וצרף להודעה דרך *אפשרויות נוספות* ואני יגיד לך מה גרם לריסטים הפתאומיים האלה (כל פעם שיש מסך כחול נשמר לוג מפורט בתיקיה הזאת) וכן היה מסך כחול אפילו אם לא ראית

זה פשוט מראה אותו לשניה לפני הריסט

פורסם

איך אני יכול לראות את הלוג???

פורסם

יש תוכנה מיוחדת היכולה לקרוא את הלוגים האלה....שכחתי את השם שלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים