פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים הורדתי את הדריברים החדשים עם הלוח בקרה (שם הקובץ: wxp-w2k-ccc-8-082-041130a-019577c-english) ובהתקנה אין לי אפשרת לסמן שזה יתקין את הלוח בקרה וגם אחרי ההתקנה אין לי את האפשרויות (ראו תמונה מצורפת) מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר אבל כשאני מתקין את הדריברים של אומגה כן יש לי לוח בקרה אז למה ברגילים אין לי ?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אבל כשאני מתקין את הדריברים של אומגה כן יש לי לוח בקרה אז למה ברגילים אין לי ?יש לך בomega את הcatalyst contorol panel או את הCatalyst Contorl Center?הCCC אלה הם דרייברים בתצורת dotNET ניסיוניים בשביל הלונגן הורן, ATi לא יכניסו תמיכה בכרטיס שלא יתמוך בלונגן הורן.יכול להיות שהצוות של Omega הוסיף תמיכה גם לכרטיסים ישנים, שלא יתמכו בממשק התצוגה והAPI של לונגהורן, וכתוצאה מכך גם לא יתמכו במערכת ההפעלה החדשה.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר רגע רגע! אתה רוצה להגיד לי שכרטיס ה"חזק" שלי לא יוכל להריץ לונג הרון ? :-\ ןמאיפה אפשר להוריד את הדריברים החדשים עם ה ccp ?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים לונג הורן הולך לדרוש כרטיס עם תמיכה בDX9.מאותו מקום שמורידים את האלה עם הCCC, תלך דף או שניים אחורה, יש באשכול שלי לינק לשניהם.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים הוא יוכל, אבל לא ביכולות הגרפיות הגבוהות ביותר שלו (של לונגהורן).לא גם אוולון וגרם ארייאה, זקוקים לDX9.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים ממה שמסתמן כן, יש בטא של אוולון שניתנת להורדה משרתי MS. וכתוב שמה שזה זקוק לכרטיס תומך DX9.
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים יש לך עד אמצע~ 2006 לדאוג להחליף את זה, ועד אמצע 2086 עד שיהיה אפשר להתקין את לונגהורן בלי שהיא תקרוס 315108 פעמים. לא יודע למה... אבל ממשק חלונות תלת מיימדי כבד אחושילינג, וMS נשמע לי כמו שילוב מאוד מאוד לא יציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.