עבור לתוכן

מתחבט קשות!קשות!

Featured Replies

פורסם

זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג.

עליתי עם שתי אופציות.

אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך.

שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך).

אז מה שיש לי :

p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...)

stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday

stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec

LOL

לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו\זכר אליו בציבור!

אלו הפרטים הרלוונטים לדעתי.

טוב אז כמו שאמרתי אני צריך לוח אוברקלוקר טוב(אם זאת האפשרות שתמליצו לי עליה כן,אולי בכלל תגידו לך על מערכת חדשה לגמרי...),אבל!שיהיה בעל שבבים טובים לא שונה מ865pe או 875p!

שיתמוך ב400 mhz dual channel וכן בבאסים של 800\533 sata ברור...וזהו לא אכפת לי מכל השאר,אה חשוב שיהיו לו 4 דימים!רצוי שיתמוך בECC(לא חשוב מדי),ושיהיה לו שם של אוברקלוקר מטורף!

אה כן שכחתי,AGP כפול 8 כמובן,עדיפות לתמיכה ב3.0 גם.

בנוגע לOC:חשוב שיתן חופשיות של הכל,יחס סינכורן,באס,מתחים(לזכרון לפחות 2.8 למעבד לפחות 1.8) אממ תזמונים,יחס pci:agp ומתח שלו וכן הלאה.

זה שהכי מתאים לי בינתיים זה IS7,ממש בול.

טוב אז לפי האורך של הזיון בשכל שנתתי אתם בטח מבינים שאני זקוק לעצה,אפילו אם רק פילוסופית בעניין(לא למה האדם קיים או משהו...)

.

נראה לי שהחסרתי יותר מדי דברים ויצאתי נוב טוב שיהיה...

פורסם

ומה בקשר לכותרת רצינית שמתארת את הנושא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים