פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים אם למשל שאני קונה דיסקמן מחברת מכירות באינטרנט, רק אם כתוב עליו קורא wma, הוא ייקרא את הפורמט הזה? או אם למשל כתוב עליו "קורא דיסקים צרובים" זאת אומרת שהוא יודע לקרוא גם את פורמט wma?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים קורא דיסקים צרובים לא קשור למה הוא יודע לקרוא....כן, בשביל WMA, אתה צריך לוודא שהוא תומך בזה...אם אתה רוצה ללכת על בטוח, הנגנים של IRIVER טובים מאוד ותומכים ב MP3, WMA וגם OGGhttp://iriver.arcadia.co.il/אתה יכול להסתכל שם על סדרת IMP נגני דיסקים.
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים כמו שאמרו, אין קשר בין קורא דיסקים צרובים לWMA- אולי הכוונה בכלל לדיסק של AUDIO.אם אחרי הקניה אתה תרצה לבדוק, זה פשוט ביותר, צרוב דסק עם כמה WMA-יעבוד: אז הוא קורא, לא יעבוד: הוא לא קורא. (נכון זה גאוני :s05:)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.