עבור לתוכן

מהו הממיר הדיגיטאלי המתקדם ביותר של "תבל" ?

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג.

רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'.

תודה.

פורסם

אין ממיר ש תבל- תבל לא קיימת יותר ( לפחות כלפיי הלקוחות ובקרוב גם מבפנים- כל חברות הכבלים התמזגו לחברה אחת HOT)

כיום משתמשים בHOT ב3 סוגים של מפענחים- SAMSUNG, ADB וג'וניור (לא מזמן התחיו לספק אותם ולא אלה לא הג'וניור הישנים למי שמכיר) , בקרוב יכנס גם ממיר חדש בעל טכנולוגיה של טלויזיה חכמה בלה בלה בלה (משהו בסגנון ממירי הדור החדש של YES) . ועכשיו פירוט:

הממירים של HOT בכלליות הם שונים מ-ממירים של YES בכל שיש להם ערוץ חזור (בYES אין ערוץ חזור כי אסור לשדר דרך צלחת לויין-קרינה) -זה טוב ורע- הטוב זה שיש לך ערוץ חזור-משמע האפליקציות האינטרקטיביות בעלות הרבה יותר פוטנציאל (בYES ניתן לחבר ערוץ חזור אם מחברים את הממיר לקו טלפון) . הרע שזה לוקח זמן- בגלל זה הממירים של HOT הרבה יותר איטיים משל YES.

SAMSUNG- אל תתקרב אליו- ממיר מזעזע, מלא פריזים,תקלות ואיטי להחריד.

ADB- קצת יותר מהיר מהSAMSUNG

ג'וניור- קודם כל הוא הרבה יותר קטן- הרעיון שלו זה ממיר בלי ערוץ חזור- לכן הוא גם יותר מהיר (אם לא לחוץ לך לשחק משחקים נגד חברים בבתים אחרים או להזמין הום סינמה דרך הטלויזיה אלא להתקשר, אז וואלה אחלה ממיר) - במידה ואתה רוצה את הממיר עם ערוץ חזור- ניתן לשים לו מודם (שזה ג'וק קטן ולא עוד קופסא) ואז יש לו ערוץ חזור- אז הוא מתפקד כממיר רגיל רק קטן יותר.

והממירים החדשים שאני לא זוכר איך קוראים להם- הקיצר-מביאים טכנולוגיות חדשות לטלויזיה, כמו ספריית שידורים (פספסת סיינפלד? לא נורא נכנס לספרי לתאריך ככה וככה בוחר את הפרק ורואה) ועוד ככל מיני שטיקים מגניבים כאלה- ככל הידוע לי הוא נמצא בשלבים נסיוניים , וכשהוא ייצא לשוק- אז אתה צריך לשלם עליו.

קח בחשבון גם שאם תצור קשר עם שרות לקוחות וסתם תגיד אני רוצה להחליף ממיר - הם לא ירוצו להחליף לך שום דבר- ואפילו אם תראה שהממיר ממש דפוק- אז הם יכולים להביא לך SAMSUNG, ואין לך כל דרך למנוע את זה. פשוט דבר עם המוקדנית מ-מ-ש שרמנטי :) בהצלחה :)

אגב לגביי פרטי טכניים וקידודים... תכלס אם אין לך טלויזיה 40 אינץ' אתה לא תרגיש בהבדלי קידודים- ואם יהיו פיריזם וכאלה אז הממיר פשוט דפוק וצריך להחליף אותו.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים בדיוק, אבל היה לי ממיר דיגטלי מהראשונים שהיו בארץ, לא הכי מהיר... עכשיו הזמנתי עוד אחד וקיבלתי משהו שנראה אותו דבר, קצת יותר קטן (אותו שלט), אבל הוא ממש מהר (ויש לו אם כמובן את היכולות האינטרקטיב....). FAST ENOUGH FOR ME...

פורסם

2 שאלות

1) מה זה ערוץ חזור?

2) איזה ממיר יש לי?? יש לי את הכסוף

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי בפשטות ערוץ חזור זה ערוץ שמאפשר בעצם לשלוח מידע ולא רק לקבל ......את זה אני ממש לא צריך.

הסאמסונג באמת גרוע! גרוע ביותר!

תודה רבה רבה שימי :yelclap:.

פורסם

אפשר להזמין סרטים עם ממיר הג'וניור למרות שאין לי ערוץ חזור(לפחות באיזור של תבל זה ככה)כי לכרטיס החכם יש אשראי, מה שאומר שהוא יכול להתמלא במידע על 24 סרטים מקסימום ואז יתן הודעה שנגמר האשראי בכרטיס, אפשר להזמין טכנאי והוא יחליף כרטיס או יאפס את הכרטיס ותחויב כמובן על הסרטים שהזמנת

הזמנתי איתו סרט בלי שום בעיה :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים