פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים שלום מה מצב???טוב אז ככה כמו שראיתי לפני כמה ימים כאשר פתחתי את המארז לכמה דקות הטמפ' ירדה באיזה 6-7 מעלות אז חשבתי העם זה אפשרי לבנות למארז דלת עשויה רק ממסנן אבק?תודה לעונים
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים בטח! גם אפשר להוציא את כל רכיבי המחשב מהמארז) השאלה היא למה זה טוב? 2 3 מעלות לא נראה לי שווה בשביל שיישפך לך תה לתוך המחשב או שאחותך הקטנה תבנה בית ברביות על המעבד
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים ואם יש לו אח ולא אחות??? חח סתםתלוי אם הוא יעשה את זה קשיח מספיק אז זה יהיה טוב או שאתה יכול לעשות חורים (לא גדולים)בצד המארז וזה יהיה טוב ולשים גם רשת או משהו בשביל האבק..
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר אז עם זה במקום הלא נכון אז שהמנהל יעביר לי בבקשה שנית יש לי כבר 4 מאוררים במחשב 2 120 2 92 או 80 בטח! גם אפשר להוציא את כל רכיבי המחשב מהמארז) השאלה היא למה זה טוב? 2 3 מעלות לא נראה לי שווה בשביל שיישפך לך תה לתוך המחשב או שאחותך הקטנה תבנה בית ברביות על המעבד קודם כל זה 6-7 מעלות שנית אין לי אחות קטנה תודה לאל ;D שלישית תה אני לא שותה ורביעית עם הייתי יכול להוציא את החלקים תאמין לי הייתי עושה זאת אבל תחשבו עם זה מוריד 7 מעלות זה לא כדאי? ואם יש לו אח ולא אחות??? חח סתם גם לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.