עבור לתוכן

FireFox vs. Internet Explorer

Featured Replies

פורסם

כןן??

מתי הם הספיקו אני לפני 3 שבועות הייתי באתר שלהם וזה לא הייה בסדר

• תגובות 40
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ynet הכריזו היום על תמיכה בתקנים ובדפדפנים מבוססי-מוזילה :xyxthumbs:

Prog.

פורסם

נכון

כבר אתמול ראיתי את זה והופתעתי לטובה

פורסם

כן גם אני הרגע ראיתי

שאלה

איך אני יכול לשנות את המראה של הדפדפן?

פורסם

סקינים?

פורסם

כן נראה לי

פורסם

אני הכי אוהב את MyIE2 AKA Maxthon משלב את ההתאמה של IE6 לכל אתרי הרשת ואת האפשרויות של FireFox

לחץ כאן

פורסם

אם כבר, בדפדפנים שמתלבשים על IE אני מעדיף את AVANT,

אבל בד"כ משתמש רק בפיירפוקס

פורסם

אני הכי אוהב את MyIE2 AKA Maxthon משלב את ההתאמה של IE6 לכל אתרי הרשת ואת האפשרויות של FireFox

לחץ כאן

אני איתך אחי, אבל תן את הכתובת החדשה

www.maxthon.com

ויש יותר אפשרויות מFireFox, הרבה יותר

פורסם

דבר ראשון בטוח שאין לזה יותר אפשרוית ל FIREFOX, כי לFIREFOX יש אינסוף אפשרויות (קוראים להם EXTENTIONS)....

פורסם

דבר ראשון בטוח שאין לזה יותר אפשרוית ל FIREFOX, כי לFIREFOX יש אינסוף אפשרויות (קוראים להם EXTENTIONS)....

לשניהם יש דוגריי אין סוף, גם למקסטון יש אינסוף אפשרויות וקוראים לזה Plugins...

אבל לFF עם 10 Extenstions אין את כמות האופציות שיש במקסטון בלי כלום... וזה רק הדברים השימושים שאני משתמש בהם...

שהחלטתי לנסות את FF עבדתי משהו כמו שעה למצוא את כל הדברים שחיפשתי (דברים שאני באמת משתמש בהם במקסטון, וזה בלי כמה פלאגנים שיש לי במקסטון שלהם לא מצאתי תחליף), זה הפך ל12 (אני חושב) Extenstions שזרקו את המשאבים שלי לשמיים!

ולפני שתתחיל - כן, גם לFF יש יתרונות, הוא יותר בטוח, קצת יותר מהיר (הרבה יותר מהיר בקבלת מידע, טיפה פחות בהצגה שלו, אבל בסופו של דבר זה מתאזן לטובת FF) ואני בטוח שיש עוד דברים...

זה פשוט בחירה אישית, אני אישית לא יכול להגיד על מקסטון שהוא יותר טוב בכל דבר אפילו שאני משתמש בו, כי אני יודע שזה לא נכון ושיש דברים שFF לוקח בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים